user23423 B-12’im 40’a düşmüştü iğne kullandım 124’e yükseldi hala iğne kullanıyorum bi yandan da aylardır korunmasız ilişkiye giriyorum bi kere kimyasal geçirdim sebebi b-12 olabilirmi
kubrasjsjs user23423 sanmıyorum b12 doğrudan gebeliği etkilemez en fazla unutkanlık yapıyor başka bir neden vardır
busra4646 user23423 hayır bence hamile kaldığımda bende kullaniyofum doktorum hemen bıraktırdı iğneyi
Fizikcifizik user23423 eskiden valla kim bilirmiş bunları. Sanmıyorum ben b12 değilde stres yapmayın. Kalben nasibinize inanin.
havva_5 user23423 kimyasal sebebi olmaz ama gebelik için değerin 500 e yakın olması istenir, diğer değerleriniz de önemli burda. Ben de çok düşük olduğu dönemde iğnesini oldum B12 nin başka ilaçlar da kullanıyodum d vit. Demir gibi o dönem benim de kimyasalım olmuştu. Şu an değerim 319 ama doktorum alt sınırda dedi takviye önerdi normal aslında ama gebelik istediğim için artması lazım
bingaling562 user23423 tek başına etkili değil ama diğer vitaminlerle beraber optimal seviyede olması beklenir b12 nin de gebelik için. Folik asit, demir, d vitamini, b12 iyi seviyelerde olması hamile kalmayı kolaylaştırıyor