Kızlar nolur bi akıl verin çevremde herkes bir şey söylüyor kim görse duysa tepkisi sert oluyor tandem diye bir şey var ama hic kimsenin haberi yok bu insanlar yüzünden doktora söylemeye bile çekiniyorum o da aynı tepkiyi verir azarlar diye…
Kızım 2 yaşında emmeye devam ediyor gerçek anlamda doymak için değil aliskanlik olmus uykuya geçerken gece uykudayken gündüz oyun aralarında 15 saniye emip tekrar oyununa dönüyo ve 21 haftalık hamileyim zehirler diyen oluyor zehirleseydi şimdiye kadar zehirlemez miydi yaramıyor artık biliyorum ama ayırmaya kıyamıyorum ilk çocuğum çok düşkünüm o doğduğundan beri hayatim ondan ibaret ondan önce aldığım nefes bile bana anlamsız geldi ondan sonra.. İki gün önce gece uyurken izledim onu kendi kendime aglamaya başladım doğum zamanında bensiz iki üç gün kalacak ben onsuz ne yapicam nasıl dayanicam ona gece birlikte yatıyoruz yatağımız bile ayrı değil tamam çok yorucu olucak iki çocukla ama belki ikinci dogana kadar kendiliğinden ben bir şey yapmadan memeden ayrılır diyorum ne bileyim denedim ayırmayı bant yapıştırdım o gün akşama kadar bana yaklaşmadı gece olunca uykudayken ağladı emmek için ben dayanamadım emzirdim sabah tekrar emmek istedi o bir günde bana yaklaşmadı diye ikinci gün kendiliğinden bana yaklaşıp mama dediğinde ağlayasım geldi uzaklaşsın istemiyorum benden napıcam doktora söylesem azarlar mı sakıncası var mı emmesinin zararı ne