Maviyesil121212 Bebek arabasını travel sistem almadık. Arabam var oto koltuğunu da aldık yanı bebeği çok uzun süre pusette taşımayacağım evden arabaya arabadan hastaneye falan... kısa süre taşımak icin uygun fiyatlı puset arıyorum memnun kaldığınız bir marka var mı? Ya da pusete alternatif
Melike35 Maviyesil121212 letgo ya bakabilirsin uygun fiyat a yepyeni şeyler var bende travel sistem var ama eşim puseti atmış yanlışlıkla attım galiba diyor 🤣 neyse letgo ya baktım buldum alıcam ordan
EzelUnal18 Maviyesil121212 bence nacizane tavsiyem ben travel sistem aldım arabamdan çok memnunum ancak puset eve taşımak için biraz ağır .benim evim 4. Katta asansör yok belki bu yüzden zorlandım bilmiyorum ama pusetle bebeği taşımak zor oluyor çoğu zaman arabada kalıyor puset bence almasanıZda olur.hastaneye giderkende arabasına koyup gidebilirsiniz çok gerekmiyor ben öyle yapıyorum
Maviyesil121212 Melike35 ben de tutumlu anneye bakıyordum şimdi orası nasıl acaba güvenilir mi ki hiç alışveriş yapmadım ordan
Merve0115 Maviyesil121212 ben 2 defa alışveriş yaptım çok memnun kaldım sıfır gibi geldi ürünler. ancak iade etmem gerekmedi o yüzden beğenmezseniz sonu nasıl olur bilemiyorum
Melike35 Maviyesil121212 orda direk satıcı yada alıcı ile konuşuyorsun zaten adrese yakın yerlerden çıkıyor genelde ona göre gidip alıyorsun adresten yada ortak bir yer belirlersin ben 5-6 tane şey sattım ordan aldım da Abuk sabuk yazanlarda oluyor tabi ona göre konuşursun
Maviyesil121212 EzelUnal18 yaa bana olmaZsa olmaz bir şey gibi söylediler çok az kullanacağım gerçi ama
EzelUnal18 Maviyesil121212 valla banada öyle söylediler ama araba koltuğu aldıysan bence hiç gerek yok .doğumu yaptın mı buarada
Maviyesil121212 EzelUnal18 yok daha yapmadım 3 Haftam falan kaldı bi anakucağı bi puset eksiğim var söylenilene göre olmazsa olmazlardan sen böyle deyince de kafam karıştı. Fazlalık olacak bir şey almak istemiyorum hiç
EzelUnal18 Maviyesil121212 bence ihtiyaç olrsa al banada herkes öyle dedi olmazsa olmaz diye aldım onun yerine oto koltuğu alsaydım diyorum şuan çünkü ben eve onunla çıkartamıyorum 4. Kat kolum kopuyor kucağımda daha rahat oluyor
Maviyesil121212 EzelUnal18 doğru diyorsun acelesi yok aslında ihtiyaç duyarsam alayım. Millete kalsa ev eşyayla dolup taşacaktı
EzelUnal18 Maviyesil121212 ayy yok ya millete baksam benimde çok eksiğim vardı ama bebek doğduktan sonra ihtiyacım neyse onu aldım en iyisini yaptığımı düşünüyorum .örnek vereyim avent göğüs kapakları almamıştım emzirmenin zorluğunu gördükten sonra eşime söyledim gitti aldı ve kurtarıcım oldu kesinlikle
Maviyesil121212 EzelUnal18 emzirme konusu da ayrı bi muamma aslında. Pompa,göğüs kapağı,göğüs Kalkanı.. hepsi aklımda ama özellikle bunlar icin bekleyeceğim insallah gerek kalmaz. Göğüs ucu kremine başladım yara bere olmasın diye umarım ise yarar
Maviyesil121212 Merve0115 satıcı yorumları biraz belirleyici oluyor sanırım bu konuda dmi? Kargo bize ait anladığım kadarıyla
EzelUnal18 Maviyesil121212 ben hiç birisini almadım.doktor krem yazdı onu bile kullanmadım.hakiki zeytinyağı ve avent göğüs kapakları benim bir numaralı kurtarıcım hiç yara olmadan atladım çok şükür.emzirme bence bütün süreçler içerisinde beni en zorlayanı oldu çünkü süt kanalları açıldığı için sanırım çok fazla acı çektim yara olmamasına rağmen .
Merve0115 Maviyesil121212 birinde kargo satıcıya aitti diğer aldığımda ben ödedim. Ama site iade ve değişim garantisi vardır diyor. Görseller önemli bir de
Maviyesil121212 EzelUnal18 benim de korkum emzirme süreci ama şimdilik krem kullanıyorum çok sıkıntı olursa da gümüş göğüs kapaklarından alırım diyorum kesin çözüm en azından :)