turkmenoglu Kızlar kaset test gebeliği ne zaman doğru gösteriyor ya adet gününden önce gösterir mi ya da adetten kaç gün sonra gösterir ? Adetim geçti belitilerim de var ama çıkmıyor testte
isil_b beyzyrc sizle aynı durumu yaşadım sonraki süreçte noldu hcgniz düzenli arttı mı sağlıkla kucağına al inşallah
turkmenoglu yeniuyemiz anladım acaba erken mi bilmiyorum ama aslında adet günüm bugün ben erken oluyordum normalde bir kaç gün sonra tekrar yaparım olmazsa
turkmenoglu yeniuyemiz https://hizliresim.com/9xp88pw bu şekilde çıktı çok dikkatli bakınca hayali bir şey var gibi ama yanılıyor da olabilirim tabi
turkmenoglu mom_51 benim de bugün adet günüm ama belirgin bir şey çıkmadı çok çok hayali var gibi ama yine de yanılıyor olabilirim
Elfidanur turkmenoglu kesınlıkle adetının tarıhınden emınsen ertesı günü yap ben çok hayal kırıklığı yaşamıştım rabbim gönlüne göre versin ınsallah 🧚♀️❤️
Keziban turkmenoglu bazen böyle olabiliyor bir tane daha yapın isterseniz netleşir bozuk da olabilir ya da fazla idrar
bebegimle_ben turkmenoglu eger erken gebelik testiyse gosterir canim bazi kaset testler adet sonrasi gosteriyor hgc sine bak canim 10 hgc gosterir ama bazilari 25 hgc adet gecikmesi lazim test yapinca at bakariz insallah
isil_b beyzyrc .Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin ❤️Olması gereken buymuş sağlıksız gebelikmiş öyle düşünün lütfen.Eminim çok acıdır ama allahım tekrar nasip etsin en kısa zamanda