Elisa0110 Kızlar 26+3 deyiz bugün mide bulantım var sırtım belim ağrıyor karnım sancılanıyor neden acaba korkmaya başladım 🥺🥺
kif @Elisa0110 valla bende 33. Hafta dayım benimde midem bulanıyor kan şekerim düşmüş gibi aç desem aç değilim sizde hormonlarıniza kanımıza baktırın bir ara isterseniz
burcu0112 Elisa0110 bilmiyorum canım beni m karın agrım falan yok ama bel agrım var mide bulantımda oluyor ara ara karın agrın çok şiddetliyse bir doktora görün istersen
Deleted33000 Elisa0110 tamam canim hamilelik farklı bişey gerçekten inşallah korkulacak bişey değildir
gamze6p @Elisa0110 bende 27. Haftadayım aynı sorunları yaşıyorum normal ama yine de bir git görün canımcım
Deleted33000 Elisa0110 yorgunluktan olabilir canım bı duşa girsen geçerse ondandır uzan ayakta çok kalma
Elisa0110 burcu0112 bende dinleniyorum şuan çok şükür karın ağrım bel ağrım azaldı da bulantım var yine de biraz
eed21 30 un başı gibi bende de bulantılar gelmişti. Tabi herkeste aynı mı bilmiyorum en iyisi doktora görünün
Elisa0110 eed21 bnm sık sık olmuyor da bulantım bugün biraz akşama doğru arttı o yüzden tedirgin oldum ☹️
Elisa0110 Deleted33000 doktorumla konuştum da geçenler enfeksiyon olmuştum Bi kaç gündür suyu da az içiyordum. Bol bol dinlen suyu bol iç dedi geçmezse asm de tahlil ver dedi
eed21 Elisa0110 Bende de sık olmadı otuz gibi mide sorunları geldi bulantı başladı 2 gün sürüp gitti Allah’tan