Egelikiz20 Ahben0104_ Aminnn güzelim 🤲❤️❤️ Allah razı olsun bende Dua ediyorum senin için kardeşim 🤲🤲InşaAllah tez zamanda güzel haber alırsın güzelim 🤲🥰🥰 Rabbim dünyamız ve ahiretimiz için hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin 🤲❤️❤️
Sevgigmailcom Ahben0104_ inşallah canım yok son adet 23 ocak daha çok erken ama ovulasyon ypiyorum son günlerde düzenli yapamadım pik kaçırmış olabilirim yumurtladimmi ondanda emin değilim
Ahben0104_ Sevgigmailcom hakkımızda hayırlısı olsun canım. benim de döngümün 39. Günü 3 gün önce yumurtlama oldu ilk kez böle oldu bakalım regl mi olcak hamile mi kalacağım 🤲🙆♀️
Ahben0104_ Egelikiz20 hayırlı Ramazanlar canım 🌹büğün yaptım yumurtlamanın 9. Günü negatif maalesef 🤦♀️
Egelikiz20 Ahben0104_ Sagolasın güzelim belki erken oldugu için çıkmamıştır güzelim benim bugün pik yaptı yeniden hayırlısı artık 🤲❤️❤️
Ahben0104_ Egelikiz20 hayırlı günler canım , ovulasyonda piki görmüştün sanırsam var mı bir gelişme 🥰🙆♀️
Egelikiz20 Ahben0104_ Aminnn güzelim inşaAllah 🤲❤️🥰 InşaAllah sende görürsün bi kaç güne o çift çizgiyi canım benim 🤲❤️🥰🥰
Ahben0104_ Egelikiz20 yok canım regl olacak gibiyim zaten eğer olmazsam Salı günü kan vereceğim direk
Ahben0104_ Egelikiz20 inşallah canım o kadar ihtiyacım var ki ona , rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eylesin 🤲🥺