alyoo jalepone Öğlen kendimi dışarı atasım geliyor atmazsam evde hasta gibi akşama kadar yatıyorum veya kusuyorum dışarı havası biraz da olsa havamı değiştiriyor Normalde evden çıkmayı sevmeyen biriyim ama şimdi evde durmak istemiyorum her şeyde kokuyor gibi geliyor
jalepone alyoo sen hamileliğin başındasın büyk ihtimalle geçer bu koku hassasşyetin ya düşün ben tuvaletim gelir diye yürüyüşe çıkamıyorum çıksam yarı yoldan dönüyorum 😄
SeydaHsn jalepone küçük çocuk olunca öyle olmuyo hatta vakit yetmiyo ama benim oğlan büyüdü 5 yaş o yüzden ikimiz birden bunalıyoruz 🤣
jalepone kurkmantosuzmadonna ben de o günleri bekliyorum gerçekten bi dünyaya gelsin de yorgunluktan ölesim var o haldeyim 😄
jalepone hahooo yazın da sıcak da gezilmex ay hele benimkisi minicik olacak ağla zırla daha beter yaz 😄
Havin49_ jalepone inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bemde üç çocuk kv kp gelen giden hiç sıkılmaya vaktim yok malesef
jalepone Havin49_ ooo oda bir yerden sonra sıkıcı ama ya hani sen de şey diyorsundur ev bi boşalsada sere serpe uzanıp yatsam
annebebekelo jalepone 3 gündür yatılı misafirimiz vardı, 1 saat önce gittiler koca evde yalnız kaldım eşim 21.00 gibi anca geliyor işten, acayip hüzün çöktü ağlayasım var, çok canım sıkılıyor benim de😂🤭
jalepone annebebekelo bak o ben de olmuyor işte misafir gidince bir günlük dinlenmek istiyorum uzn uzun yatarım netten birşeyler bakarım muhtemelen misafirden kalan mutfakta tatlı kurabiye bir şey vardır kahve yapar onu yerim benim sıkıntım sonraki gün başlardı 😂
ayseguldm jalepone ikinci hamileliğim. Az önce kızımı komşuya gönderdim yatabilmek için. Yani biraz sabredin de yatmak neymiş nasıl unutuyorsunuz izleyin 😅😅 Allah bol ömür versin yavrularımıza da sıkılmayı unutalım inşallah 💜
jalepone ayseguldm işte herkes kendinde olmayanı arıyor böyle söylüyorum dlye aksi çocuğum olurmuş uyumak yatmak neymiş unuturmuşum aman Allah korusun yine de her şey kararın da olsun da 😄 amin amin inşallah 🤗
elifsn23 jalepone neden olmasın ki mesela komşuların vardır illa ailen akrabaların hiç birisi yoksa halk eğitim kursları falan var yazıl çık evden insan kendine geliyor valla :)
jalepone elifsn23 komşuların hepsini tanıyorum memuruz başka bir ildeyiz ailelerimiz yok gelmişim 30. Hafta ortasına şimdi kursa başlasam ne başlamasam ne bir yandan ağrım oluyor yatmak işime de geliyor ama bir yandan da aşırı sıkılıyorum yatmak bunaltıyor öyle ortam oluşturma aşamasında değilim gebe okuluna yazıldım belki vakit geçer 😄
yeliz1923 jalepone Ben sabah 7 akşam 5 iş yerindeyim yoksa evde gerçekten vakit geçmiyor hafta sonları çok sıkılıyorum 😣
fasulye3 jalepone evlendiğimde çocuk düşünmeyen ben şuan üçüncü yolda elbet sende gelirsin bi tadına bakınca devamı geliyo 🤣
jalepone PapatiA ay zor ya sarmıyor ne yapsam olmuyor hep aynı şeyleri yapıyorum sanki böyle depresyona falan girdim sürekli bir şeyler yiyorum 😂
alyoo jalepone Ahahahhaha evet 10+4 bugün, doktor yürüyüş önerdi her gün yarım saat ama ben arabayla sahil turlayıp geri gelebiliyorum sadece enerjim bu kadarına yetiyo🥰