Arkadaşlar merhaba yarın 38+5 hafta hamile olacağım. Aralık ayında kurumumun görevde yükselme sınavına girdim. 16 şubatta ankarada mülakatım var. Antalyada ikamet ediyorum. Doktora daha önce de mülakata gideceğimi söylemiştim. Doktorum yarın için bana gün verdi gel suni sancıyla doğumunı başlatalım 15 şubatta ankara için yola çıkacağımdan dolayı doğumu yapalım o arada sende bebekte toparlanırsınız yol için dedi. Bu 2. Hamileliğim. İlk çocuğumu 39+0 da kendi sancımla doğurmuştum. İlk başta doktora yarın için tamam dedim ama emin olamıyorum. Acaba sıkıntı yaşar mıyım, çocuğun doğumuna müdahale etmek onda sağlık sorununa yol açar mı diye endişelerim var. Daha önce hiç suni sancı almadım. Kötü bir şeyle karşılaşır mıyım? Ankaraya hiç gitmeyeyim diyorum. Eşim de o kadar emek verdin gitmezsen olmaz diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Geceleri sancım başlıyor oh diyorum tamam gelecek bebek, hop sancılar geçip bitiyor. Saatler ilerledikçe stres olmaya başladım. Ne yapayım arkadaşlar kafam çok karışık..