beyzaozel Kızlar merhaba Haftalık hamileyim. Bugüne kadar verdiğim tüm rutin kontrollerde sürekli enfeksiyon çıktı. Antibiyotik ve fitil kullandım ama geçmiyor da geçmiyor. Artık moralim çok bozuluyor. Sürekli bu şekilde şikayetçi olup doğum yapan anneler var mı aramızda merak ediyorum? İnşallah bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ama stres oldum her defasında çıkıyor geçmiyor diye 😭
halie beyzaozel hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu hep olan bişey tedavi oluyormussun hiç olmadığıni bide düşün o daha kötü rahat ol sakin kal
perapellla beyzaozel ben de aynı durumdayım, sürekli kültür veriyorum, her seferinde enfeksiyon çıkıyor
violetpencil beyzaozel bende de çok oluyor doktora da danışıp cranberry ekstresi kullanmıştım benimkini geçirmişti bıraktım tekrar oldu hatta. Siz de doktara danışabilirsiniz
smyyzkn violetpencil sizin değelerinşz kaçtı acaba bakteri lökosit ve eritrosit rica etsem bakabilir misiniz 😭 Benim antibiyotik alerjim var antibiyotik içmek istemiyorum ve gittikçe artıyor değerler bana da etki eder mi acaba bu ekstre
beyzaozel Sakin kalmaya çalışıyorum bende ama artık gebeliğin sonlarına doğru geldikçe de heralde daha duygusal oluyoruz. Doktoruma danıştım hemen zaten iğne yazdı sabah akşam vurulacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah kızlar
pinarcan kavalakurabiyesi doktoruma bunu danışıcam. Peki belli bir süre mi kullanılıyor? Enfeksiyon varken kullanılırsa tedavi eder mi sizce