ikinci--geliyor melllna ona bakılmadı sanırım.Zaten gebelik kaybı olduğu zaman direk başlıyorlar iğneyi.O kadar zorduki Allah kimseyi böyle bı acıyla imtihan etmesin.
1oglanannesi Esma006 1 yıl 2 ay sonra kaldım kendim istedim süten kesdim 1 yasında 2 ay içindede kaldım gebe
ABusraaaa Esma006 11 ay sonra 12. Ayında hamileydim canım ama tabi ben 5-6 ay bekledim sonra bı kac ay folik asit kullandım denemeye başladıktan 2 ay sonra hamile kaldiydim
ozgeyenigul Zehraumut çok şükür iyiyim 2 çocuklu hayata alıştım artık. Sen nasılsın? Yenidoğanla hayat nasıl gidiyor
Esma006 superstar_00 2025 Haziran ayında doğum yaptım Nisan Mayıs oda dusunebilirsin dedi doktorum aslında ama ben Eylül ayından beri düşünüyorum olmadı canım bir türlü yasak malum evet dikiş vs iyileşme süreci
Esma006 Hatice_00 ilk bebeğimi kaybettim canım 37 haftalık doğum yaptım iki gün yaşadı vefat etti çocuğum yok 9 ay oldu
elif_11 Esma006 5 ay sonra hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım düşükten sonra hiç adet görmedim hastaneye gittiğimde 10 haftalık hamile olduğumu öğrendim
asdffoo Baahaar başınız sağolsun çok geçmiş olsun bende bebeğimi kaybetmiştim ocakta ameliyat oldum ağustosta son adetimi gördüm şuan 32 haftalığım
Baahaar asdffoo sizinde başınız sağolsun,kaç ay sonra hamile kaldınız? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah