Elinsmom İlişkiye girdik, banyoya gittim yıkanmak için, iç çamaşırımda sümüksü akıntı vardı, arasında kahverengi de vardı, yıkandım öylesine duş aldım, özür dilerim ama tuvaletimi de yaptım aynı zamanda, gidip uzandım bi süre sonra su geldi bi anda, hiç öyle olmamıştım, tuvaletimi yeni yapmıştım ayrıca tuvalete isteyince farkında oluyodum, tuta biliyodum, hiç böyle olmamıştı yani, idrar kaçərma gibi değildi. Su geldiğini hiss ettim, kaltkım banyoya gittim iç çamaşırım su olmuştu, üzerinden nerdeyse 3 saat geçti, peçete koymuştum, az önce baktım ıslak gibiydi. Şimdi belim ağrıyo, karnımın altında ara sıra ağrılar oluyo
Deletedmom352 Elinsmom Merhaba,belden kasıklara yayılan sancı doğum sancısıdır.. Suyunuz olduğunu düşünüyorsanız eğer beklemeden doktora gidin,enfeksiyon kapma riski var
Daisyy Elinsmom suyun gelmiş olabilir doktoruna haber ver ya da acile git bence. 38 haftaliksin sanırım doğumun başlamış olma ihtimali yuksek. Sağlıkla kucağınıza alin insallah.
Aysesare Elinsmom ay ne olur ne olmaz sen git doktora, suyun gelince bebek enfeksiyon kapma riski çok yüksekmiş bence en azından emin ol doktora git
Elinsmom Doktorumu aradım, olur öyle dedi, yine bi şey olursa, ağrın filan olursa sabah gel dedi. Bu kadının rahatlığı beni delirtiyo😄
Elinsmom Aysesare 1 hafta önce de yurtdışına tatile gitmişti, bana aman doğum yapma beni bekle diyodu, daha dün geldi😄