ikiprensannesii_ Kizlar bebeklerinizin 2 aylikken boy ve kilosu. Ne kadardi benim. Bugün aşısı vardı 5 kilo 59 santim çıktı. Doktor iyi dedi peki sizin kaçtı acaba benimki premature
buse2507 ikiprensannesii_ 2 aylıkken kilosu 6300 dü ama boyu hatırlamıyorum ya oda 60 küsürdü sanırım. Ama prematüre bebek değil şimdi gördüm prematüre yazmışsınız
rozcans ikiprensannesii_ benim kızım premature degildi ama boyu ve kilosu sizin bebeğinizle aynıydı. sadece kilosu 250 gr fazlaymış.💖 kilosu ideal giden, boyu ise erkek yaşıtlarından bile çok daha uzun giden bir çocuk.
Gul1402 ikiprensannesii_ masallah kizim da 5400 gram 60 cm di. 3. Ay pek kilo almadi brnce bebeğiniz gayet iyi toparlamis💗🌸
Ervaa2534 ikiprensannesii_ iki aylık derken düzeltilmiş yaş olarak mı hesap yapıyorsunuz yoksa doğduğu tarihmi benim bebeğim bir ay önce 30 haftalık doğdu şuan daha yeni 2 kilo ben düzeltmiş yaş olarak hesap yapıcam şuanda hala doğmasaydı 34 haftlık olucaktı bende öyle hesap ediyorum anne karnında gibi
ikiprensannesii_ rozcans çok teşekkür ederim canım demekki iyiyi benimkide 😊Allah’ım size bağışlasın önemli olan sağlığı ama yinede az diye ve bazen korkmuyor değilim bide premature gelişim geriliği olmasın diye