Aykerny Teyzeleri artık erkek olduğuna net diyebilir miyiz doktor bu seferki erkek gibi dedi o gibiden nem kaptım pek anlamıyorum ultrasyonda pipiyle kordonu ayırt edemem sizde erkek diyorsanız oğluşşş geliyorrr😍😍😍
ozguvenc popo altından yakalamış sanırım doktorunuz görüntüyü. biz de bu şekilde bir görüntüyle 16. haftada öğrenmiştik ve net bir şekilde erkek demişti doktorumuz. bence gibi değil erkek sizinki de. sağlıkla gelsin bebiş 👼🏼
Aykerny hilalaselll4 Kanama hurafesi tuttu bak 😅 boyun altım sivilcelendi ama yüzüm herkes güzelleşti dedi ve karnım sivri gibi hafif 😂 başka bişey aklıma gelmiyor çürüttüklerimde oldu 😂 erkekte full ekşi tuzlu acı yedim tatlı sevmezdim hala da sevmem çok nadir yiyorum 😂😂😂
Aykerny hilalaselll4 2 kere ufak böyle akıntı gibiydi 1 kere böyle adet gibi geldi çok korktum ama bi nedeni yokmuş çok şükür progestan hap ve iğne kullandım 1 kutu bitti ❤️
Papatya-45 Aykerny hurafelerden biri de erkekte üşüme ayaklarının altı soguk olur kızda ayaklarının altı yanar sıcak basması olur derler sizde hangisi oldu merak ettim 😀
Aykerny Papatya-45 Benim normalde hep ayaklarım buz gibidir bu seferde bişey değişmedi bazen sıcak oluyodu genellikle ayakları ve burnu buz gibi olan birisiyim😅😂😂😂
Aykerny mervenur09_ Ben hem özele gidiyorum hem devlete özeldekide erkek demişti bacak arasını göremedim diye devlete randevu almıştım bugün ama artık devleti bırakırım çünkü biraz baştan savma davranıyorlar gitmicektim ama cinsiyet için hemfikir olmak istedim 🥰
Aykerny mervenur09_ Bugünde o gibiyi diyen devletteki öğrenci kızdı hoca çekti gitti 😅 Fetal dna istemişti bende ilk ikili tarama yaptırdım sonucuna göre yaptırcaktım anlaşması varya gitmedim diye trip yedim 😅😅😅😅