ayseguldm Merhabalar, şimdi İzmir için hastane doğum paketleri ve sigorta araştırmaları yapıyorum da. İzmirde bu konuyu başka araştıran oldu mu? Fiyatlar ne durumda bilen var mı?
pamuksekeer @ayseguldm bende çok istiyordum ama bu sürece kadar bazekolde irfan Özer doktorumuza gittik gebelikten önce de şu an doğum paketi 70 bin tl muayenesi 2000 tl normal sağlık sigprtası yaptırınca da 10 Nurten’e hakkın var 2000 çarpı 10=20000 tl +70000=normal standart doğum pekati olmadan 90000 tl ben araştırdığım zaman tabi bundan 3 ay önce yılbaşı öncesi 100 bindi benim gittiğim hastanede gerek görmedim lakin doğumu pahalı olan hastaneler var Medical Point gibi eğer doğumu fazla maliyetli olan bir hastanede doğum yapmayı düşünüyorsanız o zaman avantajlı olur
ayseguldm pamuksekeer ya ilk doğumumda sağlık sigortam vardı. Medical pointte yapmıştım. Doktorumdan da çok memnundum ama hastane doğum paketine 166 bin dedi. Sağlık sigortası 121 bin dedi. Aynı şeyleri kapsayacaklar ortalama. Diğer hastanelerde de ortalama 90-100 bin civarı. Ortalık da karışık duyuyoruz 20 bin için güvendiğim doktoru bırakmaya değmez diye düşündüm. Ama kafam da çok karışık çok para ya. Of geçenki 2024 yılımda 6 bin verdiğim sigortadan karşılayınca bu çok geldi
serapbttl pamuksekeer merhabalar bende ekole irfan hocaya gidiyorum da doğum paketi 70000 yazmışsınız paket var mı yok diye biliyordum yeni falan mı çıkmış bilginiz var mıdır? Bende çok araştırdım paket yoktu sigorta ise gebelik sonrası poliçe kapsamları uygun gelmedi yapamadım