aysima56 Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor benim dpo 10 kanamam vardı Regl kanamasından r tık koyu gibi ama Regl de olabilir nasıl ayırt edicem
ecemk94 aysima56 bunu ayırt etmek mümkün müdür bilmiyorum ama doktora gitmeden bunu anlayamazsınız bence
Selinselinselin aysima56 benim kızımda kahverengi leke olmuştu. Nohuttan az buyuk günlük pedde simdi 6 yaşında ama herkeste olmuyor ya da fark etmiyor
Sultanaksu aysima56 çok az geldi benim. Kahverengi geldi. regl zamanimdi regl oldum sanıp Cok takmamıstim. Çok az kan geldi bı daha gelmedi. 1 gün sonra test yaptım pozitifti.
leefamily Benim pembeydi ve öğlene kadar peçeteye yoğun bir şekilde gelmişti. Sonrasında kesildi ama doktorum yine progestron başlatmıştı.
aysima56 Selinselinselin İnşllah Regl değildir normalde bugün dpo 10 ama teste hafif silik vardı şimdi de kanama anlamadım
aysima56 Sultanaksu ay hadi inşallah benimde öyledir çünkü regle 3 gün var bide dpo 10 kanama oldu test yaptım hafif silikti yada kuruma emin değilim
Selinselinselin aysima56 inşallah değildir. Bende tek sefer oldu kanama ama kimisinde hep devam ediyor ve normal ilerliyor süreç. Her vucut her hamilelik farklı
Selinselinselin aysima56 bazıları erken öğreniyor predictor early cok iyi ama en iyisi biraz daha beklemek bence