eed21 Kızlar merhaba bu süreçte birbirimizi anlayıp destek olacağımız bir arkadaşımız olursa süreç daha güzel ilerler diye düşünüyorum. Var mı benim gibi 34 haftalık olan birlikte işte doğuma hazırlık için motivasyon verebileceğimiz nefes egzersizleri şu bu başlayıp beraber ilerleyeceğimiz birileri?
Busraaaakkk eed21 34+3üm bende 🥹 hastane çantanız falan hazır mı kızlar ben daha kıyafet yıkamadım, evi temizleyip öyle onları hazırlayayım diyorum
eed21 cylnboran04 Sağlıkla büyüsün inşaAllah 🌹Sizde var mı doğum kolay geçsin diye şimdiden başlanılan hazırlıklar
eed21 cylnboran04 İnşaAllah döner ben günlük yürüyüş yapma nefes egzersizleri falan düşünüyorum diğer egzersizlerden korkuyorum
rabiames 34+5im çok yakınız dün akşam belde şöyle pıt pıt şeklinde gelip giden ağrılar başladı sabah yine devam ediyor, düzensiz ama. Ara ara bi sağda oluyo bir solda, galiba az kaldı doğuma. Sizde var mı bi durum
Busraaaakkk rabiames Bende daha çok bebeği vajinanın üst kısmında neredeyse hissetmeler başladı. Oradan böyle sanki pıt pıt vuruyor gibi. Ve çekilme tarzında sancılar oluyor, birden saplanıyor yürürken
eed21 rabiames Benim arada kasılmalarım oluyor bende dpğuma hazırlık diye düşünüyorum çok da korkuyorum açıkçası 🙈 Zamanında sağlıkla gelsinler
rabiames Busraaaakkk bana doktor 35den sonra gelebilir dedi, korkup hazırladım hemen kapının yanına indiridm koydum valizi 😅
rabiames Busraaaakkk evet o ağrı yürüyüş yaparken bende de oluyor rahim içinde sanki aniden bıçakla kesiliyır gibi bir his oluyor
arilanki_ eed21 34+6 yım bugün. 32 den beri baş aşağı. bugün hareketleri çok aşağıda, çok baskı hissediyorum çok rahatsız ediyor. çalışıyorum bi de oturduğum yerde acı çekiyorum resmen 😓
eed21 arilanki_ Bende baya aşağıda hissediyorum hareketleri sanki elini falan çıkaracak birazdan gibi oluyor bazen 😂 Sağlıkla gelsinler
Busraaaakkk rabiames Korkuyorum valla bi yandan ama 35de erken gibi geliyor bide çalışıyorum hiç zamanım olmuyor destek olan kimse de yok . Bende yavaştan hazır edeyim o zaman ya
rabiames Busraaaakkk ben 32de işten çıktım artık, eşimin bütün akrabaları ile aynı mahallede sayılırız ama bu zamana kadar kimse yardım edelim diye teklif etmedi, aynı şekilde desteksizim. Hazırladım koydum ne olur ne olmaz. Bırak temizlik 2.planda kalsın yorma artık kendini
Busraaaakkk rabiames Canım hiç yalnız değilsin ben de kimseden ne ailem ne eşimin ailesi hiçbir destek görmedim. İnsanları bu dönemde tanıdım desem yeridir. Zaman zaman üzülsem de yoluma bakıyorum çok şey öğretti hamilelik bana. Biri de canın bir şey istiyor mu, dolabında eksik bi şeyin vardı ya da iyi misin diye kapımı açmadılar. Her şeyimi çalışarak kendim halletmeye çalışıyorum. Bende haftaya izne çıkacağım temizliğimi falan da yavaş yavaş kendim yaparım