Gokturkmom_ ikiprensesannesi___ ben geceleri şapka takmadım hiç yüzünün burnunun kapanma ihtimalinden dolayı
merylii_ ikiprensesannesi___ benim oğlumda öyleydi aşkooo uyutacağım zaman şapkasını çıkarıyor başına müslin örtüyordum
ikiprensesannesi___ merylii_ ben artık şapkaya elveda yaptım bende başının etrafını normal bir ince çarşafla örttüm öyle kalsın bu beni rezil eder canım 😀🤣🤣
ikiprensesannesi___ kizinaasikanne hahha öyle yapmak gerek ama ne alakaysa geçen sağlık ocagına topuk kanı için götürdüm ordaki hemşire böyle bağlamayın kalma çıkığı falan yapabilirmiş dedi
kizinaasikanne ikiprensesannesi___ ay bizde kalça çıkığı olmadı 😂 ama sakıncalıysa yapacak bir şey yok
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii hahah acaba onlar da kendini öyle çirkin mi sanıyor ah kuzumm kıyamam oğluma şimdiden neler düşünüp ağlıyor 😂
sevimlipandahii ikiprensesannesi___ Annesiii şimdi o çok yakışıklıdır 💃💜 kokusu güzel mi bebek kokusu çok güzel bir kokiuuuuu😇😇🌸🌸
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ benim oğlum biraz fitne sever galiba öyle ağladıktan sonra takmam artık 😆😂
ikiprensesannesi___ Baklavaseverim hiç takmam artık görsen nasıl çığlık atıp ağlıyordu , 🤣🤣saçları var şükür
ikiprensesannesi___ myangelson en iyisi bende kat kat giydirmem ama ev sıcak olur kaynanam her bize geldiğinde çocugu hasta edeceksin diyip duruyor ama ev normal sıcak bence anlamadım bişey
myangelson ikiprensesannesi___ bırak sen için nasıl rahat ediyorsa öyle yap öteki türlü terleyip hasta oluyorlar isilik falan oluyor çocuklar
eslem2121 ikiprensesannesi___ hoşgelmiş paşa uzun sağlıklı Salihli evlat olsun ailesine inşallah iyiki yapmışım dersin 😂😂
ikiprensesannesi___ eslem2121 hoş bulmuştur inşallah🤲 😂😅inşallah canım benim inşallah cümlemizin evlatları hayır’lı evlât olurlar inşallah verdğimiz emeklerimize değsin 😁
merylii_ ikiprensesannesi___ kız bu daha neeeee ben şuan 2 yaş sendromu ile boğuşuyorum ve diyorum ki keşke acıktığı ve uykusunu alamadığı zamanlarda ağladığı için of niye ağlıyor demeseydim diyorum çünkü ağlamak üzerine makale yazacak duruma geldik 😂😂😂