anapanda12 Merhaba anneler ve anne adayları. Benim ilk gebeliğim 22 haftalık erken doğumla sonuçlandı ve bebeğim öldü. İkinci gebeliğimdeyim şuan 20+4 günlüğüm. 17 hafta da serklaj oldum. Her günüm kendim için ve aynı durumdakiler içinde bebeklerini kucaklarına alabilmek dualarıyla geçiyor. Meseleye gelecek olursam, Kasığımda baskı hissetmeye başladım bazen dikiş batıyormuş gibi de oluyor. Şuansa bebeğim hareket ettikçe dikişler sızlıyor gibi oluyor. 20. Haftada olup ya da serklaj geçmişi olan bu tür şikayetleri olanlar var mı? Bir de kabızlık başladı. Önerisi olan bulunur mu? Lütfen yardımcı olur musunuz. Yaşım 20 ve bilmediğim çok şey var..😥
mcansum anapanda12 allah yardmcın olsun serklaj için bilemiyorum ama kabızlık için magnezyum oksit toz oneririm zaten gebelikte de kullanılıyor alanilirsn sanırım dikişlerini zorlamamak adına almalısın iyi gelecektir
Mamiii20 Bir fikrim yok canım postun üstte kalsın diye yazıyorum kabızlık içinde kayısı kompostosu iç o yoksa kuru kayısı kaynatıp suyunu iç kayısılarını ye bana o iyi gelmişti
anapanda12 mcansum teşekkür ederim. ❣ Doktor onaylı mı alınıyor acaba bu toz ilaç? Mamiii20 gün kurusu olarak kayısıyı tüketmeye çalışıyorum. Suyunu içmek de daha etkili olabilir. Teşekkür ederim 💓
mcansum anapanda12 onay almadan da kullanabilirsin sanırım yinede sor istersen magnezyum zaten gebelikte kramplar için kabızlık için veriliyor