nisatpl96 Kızlar merhaba Daha 11.haftadayım ve bugün mide bulantısıyla uğraşırken birden bacaklarıma kadar inen bir su farkettim ve aşırı korktum Bebek suyu olma ihtimali var mı ya da bunu daha önce yaşayan var mu
beyzzsenturkkk nisatpl96 ben genelde kusarken ilk zamanlar altıma kaçırıyordum öğürürken ama sen yinede hastaneye git
melisasak35 nisatpl96 benimde ara ara böyle oluyor baktığımda beyaz bi akıntı oldugunu gördüm doktora gittim suyun renkli olmayacagını söyledi doktorum akıntı yoğunluğu olabilir bu haftada demişti siz yinede gidin
elinaz1 nisatpl96 idrar değil diyorsan acil gitmen gerekiyor bebeğin suyuna baksınlar yeterli mi diye için rahat etsin
Elliiiffff nisatpl96 geçen gün aynısı bana da oldu, hemen gittik test yapıldı su değilmiş akıntıymış. Bence siz de hemen gidin
lala_666 nisatpl96 hayır hayır yarını bekleme acile gitmen gerek mutlaka çok tehlikeli ola bilir 🥺 Allah yardımcın olsun insAllah birşey olmaz
nisatpl96 Hepinize çok teşekkür ediyorum ilgisi için cevapladığı için .Şükür akıntı yoğunluğundan bu haftalarda oluyormus Şükür bir sıkıntı yokmuş 🌺