yonca11 Kızlar istanbulda özellerin fiyatı kaç oldu yaptıranlar yazabilirmi tahmini fiyat edinmek için soruyorum
fkurtba yonca11 bende yakınımın önerdiği bir görüntülüme merkezi vardı perinatoloji doktoru muayene ediyor 4 bine anlaştık
sudeasko yonca11 ben henüz gitmedim ama fiyat araştırdım Kağıthane Kızılay Hastanesi tek gebelik 7.500 çoğul gebelik 10.000
feyzaklc Avrupa yakasında Altan Cebeci var güncel bugün sordum 8000 miş bi yakınım gitmişti baya detaylı 40-45 dk bakıyormuş
aynur6530 yonca11 ben sordum yüzyıl hastanesinde yaptıracam 8 bin dedi çoğu hastaneyi aradım hep 10 ve üstü
dzgszk randevu aldıgımda 8850 ydi.ultrasona gıttım 10 bin dediler ayda bır %5artıyomuş lokman hekim tabi ben 8850 ye soylenen fıyatta yaptrdım
nozima Merhaba! kizlar özel hastanede cinsiyet 12 haftada belli olur mu ve özel hastaneye gidip gecelik muayeneye ne kadar fiyat ödeniyor bilginiz var mı
hnf1234 ebrru_ doktorun adını bilmiyorum ,hastaneyi aradım detaylı ultrason yaptırmak istiyorum dedim randevu oluşturduk. 10 dk filan sürdü muayene
fulyasydn yonca11 ben yaptırdığım zaman en uygun İstanbul Laboratuvarları vardı oraya bir sor istiyorsan