Arkadaşlar belki çoğunuz biliyorsunuzdur denk gelmişimdir yaklaşık on aydır bebek istiyorduk her yolu denedik devlet hastanesine özel hastaneye kliniklere gittim pcos görünümünde ciddi bir bozukluk yok gebe kalabilirsin diyorlardı kiloma kulp takıyorlardı en son doktorum dedi ki insülin direncinin durumuna bir bakalım ona göre karar verelim insülin direncini için bir tedavi alırsan zayıflama olanağı da artar ben de bunu dört aydır erteliyordum bu ay dahiliyeye gittim doktor tüm değerlerime baktı ve tsh değerim 6,704 çıktı d vitaminim demirim feritinim de düşük ben de tiroidim bir engel olacağını o an düşünmedim ama adet döngüsünden yumurtlama bebek sahibi olma her şeyi etkileyen bir şeymiş troid‘in çalışmaması moralim çok bozuk 2 Mart‘ta tiroit ultrasonm var duruma göre ilaç başlanacak ve yol izlenecek Tsh değeri bu aralıklarda çıkıp hamile kalan ya da tedavi sonrası hamile kalan nasıl oldu ne yaptığı bana anlatır mısınız eğer böyle bir şey yaşamadınız ama bunu okuduysanız da dualarınızı eksik etmeyin lütfen biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim