ikiprensesannesi___ kartanesi___ 18. Gün ilk hafta düzenli gelirdi şimdi haftada bir iki falan leke leke geliyor çok değil bazen yoğun bazen hiç yok çok düzensiz
mom_51 40 gün sürdü ama her gün yoğun olmamıştı. Mesela 3 gün yoğun geliyorsa 1 hafta leke şeklinde gelmişti böyle devam etti 40 gün. 41. Günde normal adet olmuştum 🫣
merylii_ kartanesi___ evet benim kuzenim onlardan bir tanesi doğumdan 1.5 sene sonra falan adet görmeye başladı
mom_51 kartanesi___ benim ilk adet kısa sürmüştü 3-4 gün adet görmüştüm. Ama 2 adet sonrası eski düzene geri dönmüştü. 7 gün olurdum öncesinde tekrar 7 güne dönmüştü kuzu. Her 2 doğumda böyle olmuştu bende ama kişiden kişiye değişiyor. Mesela benim arkadaş 2 ay da bir görüyor oda 2 gün leke şeklinde
kif @kartanesi___ 1 hafta kanam ya vardı ya yoktu çok çabuk unutmuşum ama ilk regl 6 ay falan sonra olmuştu doğumdan 2 ay sonra spiral taktırmıştım ondan da olabilir ya da emziriyordum ondan
Esma006 kartanesi___ 35.gunde bitti normal lohusa kanaması 24.gun fln bitti sonra regl oldum toplam 35, gün canım