Daisyy Arkadaşlar merhaba. 25 haftalik hamileyim. Bacaklarımın iç kısmında genital bölgeye yakın yerlerde siğil çıkmış 4 5 tane var. Burada siğil ile ilgili olumsuz şeyler okumuştum ama sanırım genital bölgede olursa sıkıntı oluyor ama emin olamadım. Doktor randevum daha var. Bu sigiller tehlikeli olur mu tedavi edilmesi gerekir mi? Hangi bölüme gitmem gerekiyor cildiye ilgilenir mi? Tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
denizoktay Daisyy benim de vardı sirke sürdüm her lavaboya oturduğumda, bir haftada düştü. sirkenin zaten zararı yok, dene canım istersen
Serpill Mrb aynı sıkıntıyı yasamaktaym ama bnmkisi tam genetal bölgede 35 haftalık hamileyim ve doktorm kesnlkle normal Doğum yapamayacağımı söylüyor o yüzden çok mutsuzum umarm sizde aynı sıkıntıyı yaşamazsınız
Daisyy Serpill hadi ya çok geçmiş olsun ben de takipteyim genital bölgede çıkarsa hemen doktoruma haber vereceğim Tedavi edilemiyor muymuş acaba genital bölgede çıkanlar?
Serpill Şuan için sadece krem veriyorlar çocuk olduğu İçin başka bir işlem yapılmıyor canm maalesef ama sen bir an önce yok etmeye bak senin zamanın var daha sezeryan hiç isdemiyorm ama durum onu gösteriyor maalesef şuan
Serpill @Daisyy ama sen yinede doktoruna hemen söyle bekleme genetalde cıkmasını felan bide bulaşıcı bişy bilgin olsun
Daisyy Serpill öyle mi tamam canım teşekkür ederim. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini önemli olan o sıkma canını.
Kahramanlar Gebelikte semear testi yapılması riskli imiş benimde hpv 15,18,45 tiplemesi pozitif çıkmıştı rahim kanseri riskini artırıyor patalojik bulgular negatif ama dr rahim alınmasını önerdi ben kabul etmedim sonuç olarak önemsemeyerek geçiştirdim her yıl pataloji verdim kanser yok niye aldırayım dedim her siğil olan yada her hpv olan kanser değil ama kanser olma ihtimali var siğil bir çeşit virüs doğum sırasında zorlanma ile patlayabilir bu durum da bebeğin gözlerine beynine troitlerine zarar verebilirmiş kesinlikle sezeryan olmak zorundayız
Iyikilerim Kızlar onu çeken bilir bende var ne zaman çıkacağı belli olmuyor benim bu ıkinci dogumum olacak allahım kısmet ederse ılki normal oldu o an çıkmamıştı dr söyledim lezyonvarsa sezeryan yaparız dedi doğum yapacağım gün baktı lezyon yok dedi normal dedi ve normal yaptım sıra ikincide inşallah bundada olmazda normal yaparım bu illetin ne zaman cikacagida belli olmuyor ki sitresten ve bağışıklık sistemi düşük olduğunda çıkıyor su an bende çıktı çok ağrılı bide sigil (uçuk ) diye geçiyor sirke sürüyorum peceteyle e malumunuz ilaç yasak ama ilaçtan daha iyi geldi normalde 1bucuk hafta sürerken sirke sürdüm 5. 6 günde geçebiliyor bunada şükür
Serpill @Iyikilerim# sirkeyi hiç duymadım propolis diye birşey kullanıyorm 15 gündür ama hiç bir gelişme yok maalesef çok Morel bozucu bir durum
Serpill @Iyikilerim# işin kötü tarafı kaybolsa bile normal yaptırmam ragmin iç kısmında kalms olabilir diyo
Bitanesiii 35 hafyadayim bnde de var dr sezeryan dedi ve sezeryanda sigilleri de yakarz dedi smear aldi 10 gune cikacak sonuc beklemedeym
Serpill @Iyikilerim#mrb rahatsız ettim k bakmayın ama siğiller için sirke işe yarıyor mu diyorsunuz şimdi siz bende ona göre kullanım diyorum
Daisyy Eyslg tamam paylaşayım en iyisi 25. Haftadayım belki bi önlem alınır geç kalmamak lazım teşekkürler
elenn Daisyy denediniz mi sirkeli suyu işe yaradımı bende denemek istiyorum dudağımın tam üstünde mercimek büyüklüğünde oldu benim sihilim