gizemturgutt hatice_erek ilk doktor kontrolüne gittiğimde 6 haftalıkken doktorum verdi kullanmaya başladım. İlk başta elenatal 1 ile başladım 1 ay sonra 2 ye geçtim doktorum gebelik bitene kadar bu iki ilacı içmeye devam dedi
melismersin selime44 ben ilk 12 hafta sadece folik asit kullandım ama sanırsam değerlere bağlı olarak doktor ekstra vitamin veriyor. Bana vermediği için açıkcası araştırmayada girmedim hiç.
tugbaatas _Umayinannesi ayyy o pregnomun kokusu ağız tadını komple bozmadı bitirene kadar neler çektim
siisu selime44 regenesis max kullandım mahvetti midemi eletanal2 kullanıyorum bunda sorun yaşamadım ama herkeste farklı etki tabi
Dygkyz erismis elenatal 2 de omega var zaten 3. Aydan sonra başlatıyorlar.önce folik asit desteği sonra omega veriliyor
nur32_ selime44 özel pek kullanmasan daha iyi olur kuzum içerikleri güvenli olmuyor artık ama anne bebek sağlığı için omega 3 doktoruna sorarak kullanabilirsin bence ama ne olursa olsun doktora danışmadan kullanma derim💕
masmelow selime44 multıvitamin olarak ocean Momy kullanıyorum. Kan için ocean kan hapı birde hafta da 2 d vitamini takviyesi alıyorum. Kan hapı kabızlık yaptığı için her gün sabah akşam magnezyum alıyorum ocean extramag kullanıyorum
tugbaatas Ben multivitamin (decavit) Magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum 19. Haftamdayım hamileğimin başımdan beri kullabıyorm 12. Haftaya kadar pregnom kullanmıştm bence takviyeler öneli 2 hafta düzensiz bile kullandığımdanbebeğim 1 hafta geriden gelmişti