arilanki_ LadyX yok ya 36+0 da son günüm bırakıcam o gün. daha fazla çalışamıyorum dinlenemedim hiç bana bu kadarı yetti 😂
LadyX Deleted33000 canım resmen anlık oldu sabah uyandım ve şu arkadaşımı kahveye çağırayım dedim o da müsaitmiş 1 saate gelir. Mis gibi olur. Kız kıza laflarız. Özlüyorum yaaa 🥰 biz kadınlar birbirimize iyi geliyoruz bence
Deleted33000 LadyX evet çok iyi oluyor sevdiğimiz insanlarla görüşmek bende çok severim arkadaşlarla takılmayı 😄😄😄sana şimdiden afiyet olsun aşko
Fatma_furkan1996 LadyX ahh keşke benim de böyle 1 saate gelebilecek bir arkadaşım olsa inan çok ihtiyacım var kafamın dağılması lazım
beautiful_ LadyX detaylı ultrason sıkıntısı çıktı bizim burada sıkıntı onlar doğu tarafında olduğum için hastane olayları sıkıntı baya burada ki cihazlarda da görür müyüz bilmiyorum
osimdiannee LadyX günaydın canım hava kapalı. Kızım beş buçuk aylık ve geceleri özellikle geceleri çok ağlıyor bütün tuşlara basıyorum dişleri için 🥹 diş sancısına rağmen küçük hanimin ilk kelimesini de akşam duyduk. '‘ annee’'🥹🩷
Fatma_furkan1996 LadyX 9’da çıkmış evden beni uyandırmak istememiş otobüste çok geç geliyormuş cafe de kahvaltı yapmış
LadyX Fatma_furkan1996 a a çok ilginç yaaa daha önce yapar mıydı hiç böyle? Gelsin evinde yapsın kahvaltısını