bayanhamis Arkadaşlar merhaba Kemal beye son zamanlarda gidip sezeryan doğum yapan var mı? Memnun musunuz , ya da olumsuz bir tarafı var mı
Hazeel bayanhamis dünya hastanesi kesinlikle Mahmut hoca . Evet herkesin düşüncesi farklı fakat maddi açıdan ve ekstra yardım konusunda Mahmut hoca bir numara bir sorunum oluştu asla detaylı ultrasona randevu bulamazken bir selamıyla bölgede muayene oldum ücret olarak falan vsvs seçenek olarak düşünün bence
Sibel_72 Doktor çok iyi tecrübeli ama bana göre çok yaşlı o yüzden gitmiyorum ben (dünya hastanesine gidiyorum )
Sibel_72 nergizkarabulut aslında çağrı hoca çok fazla övülüyor ben biraz erkek doktorlardan çekiniyorum hasine hocanın yanında doğum yapacağım inş
senaninannesi_ Hazeel bende detaylı ultrason için randevu bulamıyorum şuan siirt kurtalandan gelicem bide çok riskli gebeliğim var perinatoloji doktorunun da görmesi gerekiyor yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor
Alya05 senaninannesi_ özel hastane olarak sadece yaşam hastanesinde perinatoloji var fiyat olarak hastaneyi arayıp öğrenebilirsin Devlet hastanesinde de var Mhrs den sürekli takip etmek lazım gün almak için
sngl2404 senaninannesi_ özelde kenan kırteke var sadece muayenesi 5800 ocakta gittim aynıdır herhalde fiyatı
sngl2404 senaninannesi_ Canım devlete direk perinatoloji randevu alamazsın zaten normal kadın doğuma gidiceksin o alan açıyor öyle randevu alıyorsun ki siirt devlet hastanesindede var perinatoloji oraya neden gitmiyorsun
Sibel_72 senaninannesi_ Mhrs ile saat tam tamına 10 da telefon ile görüşme sagla saat 9.55 et bağlansan kocan için bir iki randevu al kendın ıcın farklı bölüme al saat tam 10 oldu mu direk söyle perinatolojiye randevu istiyorum hemen verecek ama saat tam 10 olmalı
senaninannesi_ Alya05 çıkmıyor randevu talepte de bulundım aslında özel de durumum yok napıcam bilmiyorum
senaninannesi_ sngl2404 özelde baktıramıyorum durumum yok devlette randevu yok gerçekten napıcağımı bilmiyorum
Alya05 senaninannesi_ vala canm bende özel takipliyydim Dr bana dedi Perinatolojiye görün die baktım pahalıdır tabi o zman bile 5 bindi 5 6 ay önce şuan 10 bin olmuştur. Bende sürekli takip ettin be devlete randevu bulmuştum
Eren1 senaninannesi_ sanahtan gidin sıra veriyorlar mardin eğitim araştırma var kadın bır doktor sıra verıyordu sabahtan gelene mhrsden sabah dokuz dedimş bakın bulucaksın
senaninannesi_ sngl2404 zaten alan açtırdım kadın doğumda ama siirtte de batmanda da randevu bulamıyorum
sngl2404 senaninannesi_ Hadi ya siirtte bi şekilde randevu bulsan çok iyi olur. Buralarda genelde tanıdıkla çözülüyor işler yok mu bi tanıdıgınız
senaninannesi_ sngl2404 dayımlar batmanlı orda oturuyorlar bugün yengem dedi yarın gidp senin için sorucam Walla sabahın 6 sında bile gel deseler kurtalandan gelicem yani riskli gebe olmasaydım zaten gitmezdim de detaylıya