nurgulkaygusuz Daha yeni hamile olduğumu öğrendim, Güvenilir bir doktor ve hastane arayışındayım . Vadi Liv hospital , Maslak Acıbadem gibi yerleri araştırdım ama doğum paketleri 250.000-300.000₺ arasında . Çok yüksek geldi bana , sizin önerilerinizi rica edicem
hazirannnn nurgulkaygusuz Kesinlikle Medicalpark Aytaç - Ben ilk gebeliğimde gittim maalesef ki olumsuz sonuçlandı ama Aytaç hanım erken fark etmeseydi sonuçları çok daha ağır olurdu. Aytaç hanım hem çok tatlı naif bir doktor aynı zaman da çok detaycı ve bilgili.
hazirannnn nurgulkaygusuz Gaziosmanpaşada. Ben 1 senedir süreçte gitmediğim doktor kalmadı ama Aytaç hanım gibi detaycısını göremedim. O yüzden tekrar onda devam edeceğim. İlk muayene beslenmenin bile nasıl olucağı hakkında teker teker herşeyi anlatıyor. Asla aklınızda şunu da sorsaydım diye bir şey kalmıyo çünkü hepsini baştan anlatıyor.
nurgulkaygusuz hazirannnn Bu arada gop medicalpark doktorlarına bakıyorum Aytaç adında bir doktor yok görünmüyor
sedanrakgll hazirannnn aytaç hanımın soyadı ne acaba ben de avrupa yakasında doktor arıyorum da bir bakmak istedim