bohembircadi laddybug penbe_karisi ebobel ikiprensesannesi___ istanbuldabiizmirli eslem2121 hedef2026 teraziela kurkmantosuzmadonna Yazmelegi_ anonim51 Hepinize teşekkür ederim 🌸🪷🩷 Dünyanın en korkak ve anksiyeteli insanlarından biri olarak bolca ağladım ve biraz da bağırmış olabilirim🙈 Fakat kavuşmak tüm çekilen acılara, ağrılara değermiş gerçekten. Sabaha kadar hiç uyumadım ama inanın ki hiç şikayetçi değilim. Bolca kalktım yürüdüm gazımı da çıkarttım şükür. Acayip mutluyum. Allah bebis isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin, hamişlere sağlıkla sağ salim kavuşmayı nasip etsin, yavruları olanların da yavrularına sağlık sıhhat versin🩷🪷🌸
hedef2026 bohembircadi sümmes sebila yessarahu duasını okuyun 💐göz açıp kapayıncaya kadar kısa sürede sağlıkla kucağınıza alın Allah ın izni ile🤲🏻
bohembircadi Yazmelegi_ Genel anestezi ile oldum anksiyete sebebiyle. Zaten ameliyathaneye girer girmez titremeye ağlamaya başladım 🙈
Yazmelegi_ bohembircadi sürecin nasıl geçti uyanırken ağrıyla mi uyandınnn. Bende genel olucam inşallah
bohembircadi Yazmelegi_ Ağrı kesici yapıyorlar 🥰 İyi ki genel anestezi olmusum yine doğursam yine genel anestezi olurum o konuda çok netim. 🩷🪷🌸