FatihEsraAydoan Kızlar 36+2 yiz şu an bebek hareket ettikçe vajinal baskı oluyor varmı sizde bu gibi şeyler aynı zamanda tuvalet hissi 😞
Zehra FatihEsraAydoan mlsf cnm bndede vr bnde 35 haftalık neredeyse her dakika tuvalete gtme ihtiyacı duyuyrm geceleri ztn ondn uyuyamıyorum bide dogum pozisyonu almş bnm Bebek hareketlerini daha çok aşagılarda hissediyorum
Kizimveoglumm FatihEsraAydoan benim 28 haftalık dedikleriniz bendede var ayrıca sık sık idrara çıkma isteği oluyor gitsem bile affedersiniz ama iki üç damla idrar geliyor 😥😥 kötü bişe değildir umarım daha erken kızımın gelmesi için
HilalMengi Bilimsel değil ama cidden kız bebekler çok aşağı yerleşiyor rahimde dolayısıyla hep böyle bir baskı oluyor. 🙂 bide nazlı nazlı 40 haftayı insana tetikte bekletiyorlar.
Tubikk Kizimveoglumm doktorunuza danışın bence bende 29 haftalığım karnım aşagıda erken Doğumdan korktuğun için doktoruma danıştım bi tane iğne yazdı rahimi rahatlatmak için bebek kilo aldıkça rahmime daha çok baskı yapacak o yüzden sizde bi danışın derim
Kalkansongl Kizimveoglumm bende 28 haftalıgım aynı dedıgınız bende de var bacakları aşagıdaymış gecen gün kontrole gittim özellikle geceleri baskı oluyor
Srnege FatihEsraAydoan bende 35+2 haftalığım benim bebeğim de çok baski yapiyor çok ta hareketli gece gündüz durmadan nerdeyse hareket ediyor.
Kizimveoglumm Tubikk tşkr ederim en kısa zamanda doktorumla konuşcam Kalkansongl evet çok sık cıkıyorum idrar için tuvalete 🙄
Aysglslymn Evet bende 29 haftadayım ve baskı olayını yaşıyorum sürekli bir tuvalete gitme isteği😰çalışınca daha da zor oluyor gerçekten ama normal diye düşünüyorum artık bu zamanlardan sonra işimiz biraz daha zor😅