cigddm Yrn sabah test yapicam yumurtlamadan 11 gün sonrası inşallah vardır adetime 4 gün kaldı silik de olsa görmek istiyorum
Papl cigddm cigddm inşallah yarın sabah mutluluktan ağlarsın canım Allah silik değil kopkoyu çift çizgi görmeyi nasip etsin İnşallah bebeğin seninledir 😍🤰🏻🤲🏻👼🏻
kayadidemdilan cigddm hamilenin duası kabul olur olur yarın inşallah hayırlı haberler veirirsin canım çokça dua edicem sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah
maviz cigddm benim aynı şekilde dört gün var regl zaman sanki geçmiyor gibi ama kasık bel ağrısı var da inşaallah güzel haberler alırız bütün bebek istiyenler olarak 🙏🏻
cigddm Papl inşallah canım benim.kisa süre önce kürtaj olmuştum çok.istiyorduk inşallah bu sefer rabbim.nasip eder
hurremintorunu hurremintorunu bende reglime 3 gün kala yapmıştım hem erken gebelik hem kaset test erken gebelik belli bile olmuyordu neredeyse çok çok azdı silik ama kaset testte daha belirgin çıkmıştı istersen birde kaset test dene canım
maviz cigddm gecikme olmadan yapmak istemiyorum ben bidaha umutlaniyorim siz yaptınız güzel haberler versin inşallah bize
prensann1 cigddm bat ne zaamn gecikmeyi bekleyin isterseniz bende adetime 5 gün kala test yaptım negatif bugün yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı adetime 2 gün var