kubrauzun Hayırlı geceler kızlar , 18+4 teyiz. Son günlerde inanılmaz midem yanmaya başladı nasıl geçe fikri olan var mı ?? 🥹
sudeli4 kubrauzun Benm başından beri bulantım vardı kusmalar vs prilam kullanıyordum yatmadan 2 tane. 20. Haftamdayım 2 haftadır da mide yanması çekiyorum doktorum gaviscon şurup verdi rahatlatıyor
Gks_01 kubrauzun off benim de aynı hem midem yanıyor hem boğazıma çıkıyor maden suyu içiyorum bi nebze iyi geliyor bir de bu naneli polo şekerler var ondan atıyorum ağzıma
Fatma_furkan1996 kubrauzun ahh bugün perişan etti beni çok feci birşey sade soda içiyorum şuan az da olsa rahatlatıyor benim
kubrauzun sudeli4 ilaçlar karaciğer enzimlerimi yükselttiği için kullanamıyorum 🥺 prilam 10 gün kullandım bende sonra değerlerim fırladı bıraktırdı gebelik bitene kadar da zorunda kalmadıkça demir ve kan ilacı dışında bişey veremem bu durumda dedi 🥺
Es07 kubrauzun Karaciğer için ilaç kullanıyor musun cnm Ben ursactive kullanıyorum safra ve karaciğer değerim öyle düzeliyor
melike_165 @kubrauzun 21. Haftadayım iki haftadır bende çekiyorum ne yiyip içtiysem geçmiyor bişey yemesem de yanıyor rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor bu da reflüyü artırıyor haliyle acil şifalar diliyorum herkese
Gecegunesi Kesinlikle deneyin , aç karna sabah bir tatlı kaşığı tahin. O kadar uzun süre ve şiddetli mide yanması çektim ki. Geçiren şey bu oldu şimdi çok rahatım