semahayall 21 haftalık hamileyim , şimdiye kadar kilo almadım fakat kolesterolüm çok yüksek çıktı , doktorum düşürmemiz gerektiğini söyledi , bu zamandan sonra diyet yapıp kilo veren oldu mu acaba , 27. Haftalara kadar en azından kilo gider mi
Sumay_61 semahayall benim gebelık şekerim olmuştu. Diyetisyenle zatıflamıstım. Çok değildi kilom fakat sağlıklı beslenmem gerekıyordu haliyle kılo da gitti
semahayall Sumay_61 kilo berebild Sumay_61 yaa çok iyi , bu haftalarda da olsa kilo gidebilir yani değil mi
eni67 Ben 32 de gebelik şekeri yüzünden insilün ve diyete geçtik sağlıklı beslenme ile iki haftada 4 kilo verdim canım ben çok kilo almadım ama tüp bebek yaptırdığım için aşırı şiştim iğneler ilaçlar falan dikkat edersen merak etme kolesterol düşüyor
semahayall eni67 hemde 32-34 arası kilo verdiniz , gerçekten harika , o zaman 2-3 kilo da olsa verebilirim , kolesterolü de düşürebilirim
eni67 Evet canım veriliyor ama ekmek yok pilav makarna hamur işi tatlı bunlar yok meyve de günde bir. Tane muz falan hariç bu şekilde beslendim
semahayall eni67 off ya gerçekten çok zor , bebişin kilosu nasıl gitti peki , kilo almaya devam etti mi