EzelUnal18 E bebekte indirimli prima premium care bez alanlar memnun kaldınızmı .ben 2 ve 3 numara aldım bezler çok ince ve sızdırma yapıyor ayrıca sürekli altı nemli gibi
DlstM EzelUnal18 burda prima hakkında yok zararlı içerii var bs şeyler yazıyolar instata varmış galiba bn bilmyrm araştırıyomış bi site ürünlern içeriğini bnce prima çok iyi kullanan herkesde mmnun siz böyle bişi duydunzmu?
Deletedmom352 EzelUnal18 prima premium care kullanıyorum bebeğimin cildine bir tek bu iyi geldi 3 numara kullanıyoruz sızdırma,pişik yaşamadık
EzelUnal18 EzelUnal18 ben indirimsiz bu bezi aldığımda normal paket sıkıntı yaşamadım .ama e-bebekte şubat Ayında indirim varken almış olduğum bezler sıkıntılı çıktı 2.kalite gibi sizlerde böyle sorun yaşadınız mı
ozgeya EzelUnal18 ben daha önceki indiriminden almıştım bir sıkıntı yaşadım,sürekli de berde indirimliyse ordan alıyorum ama üretim hatası mı var acaba
Mel0s DlstM instagramda muhendisoglu die birisi var orda yildizlar listesinde prima yok oraya bakabilirsiniz isterseniz
Aysenurkecici Primanin cok zaraarli oldugunu bende yeni öğrendim kızlar slepe kullanmayı düşünüyorum. Ve instgramda var araştırma yapan bir sayfa bakmanızı öneririm . Bebek için her kullanacağımız ürünün açıklamaları var .muhendisinoglu kullanıcı adı
Selin4335 Prima kullanışlı ama içerdiği petrol içeriği yüzünden önerilmiyor ben hem prizma hem mildir almıştım herhalde molfix uyarsa ona devam edicem
Cansum89 EzelUnal18 bende şubat indirimde aldım şuan kullanmadım daha dogumuma var umarım iyidir 1 numara ve 2 numara aldım inş küçük deillerdr
Mayasey EzelUnal18 hadi yaa ciddi misin 🙄 Ben de aldım şubat indiriminden ama kullanmadım henüz. 2 kalite üretirler mi ya onu da bilmiyorum.
EzelUnal18 Cansum89 ben bi ara yine indirimde 1 ve 2 numara almıştım ozaman böyle sıkıntı yaşamadım ama şubat ayı indiriminde aldığım bezlerden hiç memnun kalmadım altı pijaması hep nemli gibi ve sızdırıyor
KcRaDnLeNr Kızlar instagramda https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1rxqlloerdshn Bu adres çoğu merak ettiğimiz şeyin incelemesini yapıyo youtube da da belki bu bideo işinize yarar https://youtu.be/mHM_Xp_AaAU
Pelus Ben sleepy aldım,birkaç paket kullandım,daha sonra prima bez hediye geldi,kullandık bitirdik. Tekrar sleepy aldım ve aşırı derecede pişik ve sızdırma yaptı. Duydum ki prima kullanan başka beze geçemiyormuş,gerçekten öyleymiş,yaşadım gördüm..
Cansum89 EzelUnal18 mayısda ins kullanıcaz bakalım aynı sorun bndede olcak mı belkide o yüzden indirimdeydi
Mayasey EzelUnal18 ama şimdi hatırladım. Ben Bi arkadaşıma da bez almıştım aynı indirimden. 3 ve 4 numarasını almıştık onun için. Kullandı ve hiç bir şikayeti olmadı. Ben kendime 1 ve 2 aldım ama duruyorlar tabi daha kullanmadık
arbustoo EzelUnal18 zarari konusunda hemfikirim ammaaa huggiesten baskasini begenemedim mecburen donup dolasip prima aldim valla adamlar isini biliyor sadece icerik tirt. Goon aldim arkadas o 1 numarayi bir gormelisiniz sanirsin icine 5 kilo cocuk giricek o buyuklukte sleepy cirtlari cok berbat cocugun bacagini acitiyo canbebe adi molfix garip bir yapisi var guya bacak oyuntusu var on kisminda toplaniyor bez fff cok sinir bir durum.