Mrv91 Kızlar 29 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 ay önce ayaklarımda ve ayak bileklerimde şişmeler başladı. Ama son bikac gündür ayaklarim 3 katına çıkmış durumda. Siskinlikten ayak bileklerimi kiviramiyorum. Yürürken cok rahatsız ediyo 😥 doktoruma söyledim idrarinda protein kaçağı yok tansiyonun da normalse sismesi normal dedi ama ben cok rahatsizim. Tuzsuz yemeye de özen gösteriyorum ama malesef masa başı çalışıyorum ve aksama kadr aşağı salliyorum. Sanirim ondan hiç şişlik inmiyor. Aranizda bu durumu yaşayan hafifletmek için bi yol bilen var mi 😣😣😥😑
[silindi] Mrv91 bende 26 haftalıgım benimde şişmeye başladı ayaklarım doktor normal dedi ama bana göre çok erken daha sanki
Deletedmom231 Mrv91 Bence bol bol rahtsız olsan da yürüyüş yapmaya çalış🤷♀️ Bütün gün sallandığı için aşağıya şişkinlik olmuştur bencede oturmaktan
Esmstf Mrv91 benim 32 de basladi dedigin gibi ayakta durunca yada sarkitinca oluyo doktoruma sordum o da yuksek bi yere koy uzat dedi eger gecmezse sorun olabilir gel dedi her sistiginde uzatiyorum geciyo sukur suan 34 deyim
Mrv91 [silindi] bana da erken gelmişti ama doktorum bana da normal ddi. Zaten ne derdim var desem hepsi normal sayılıyo. Bazen cok rahatsız hissetsem de bebisin sağlığı yerinde olsun da ben hepsini cekerim diyorum. 🙂
Mrv91 Deletedmom231 yürüyüş de yapiyorum ama sanki ayaklarıma tas baglamis gibiler yerden zor kaldiriyorum 😂 3. Trimester fişek gibi geldi sağolsun 😥
Mrv91 Esmstf ben de akşamları yuksekte tutmaya calisiyorum. Sizinki geç başlamış en azindan. Benim hem erken basladi hem de daha 2 bucuk ay napicam bilmiyorum 😐