Haniff bluemom24 aynen her belirti var tek doğum sancısı kaldı inşallah en hayırlı zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza
gzm18 eyl120_ merhaba ben bugün itibari ile 40 hafta oldum kız bebek bekliyorum kanala yaklaşmış ama girmemiş beklemedeyiz
anonim51 eyl120_ 40+0 oldum bugün kız bebek gelmeye niyeti yok kasılmalar var bebek baş aşağı nts’de sancı çıkıyor bugün doktora gittim 41 kadar bekleyeceğiz kendiliğinden gelemzse yatış yapacam haftaya cuma dedi inşallah kendi gelir kızım
anonim51 gzm18 bebek baş aşağı diyorsunuz ama çatım uygun mu veya kanala inmiş mi diye bakmıyorsunuz dedim cuma gününe kadar gelmezse yatış verince bakarız dedi
gzm18 eyl120_ demekki bu sene doğan tüm kızlar geç geliyor nazlı minnoşlarım Rabbim sağlık versinde gerisi bir şekilde yaşanıyor
anonim51 Hm95 bende 40+0 oldum 41 kadar kendiliğinden gelemzse bekleyeceklermis eğer gelmezse cuma günü yatış verecek şu an hiçbir belirti yok
Sinemsigibi 39+2 yalancı sancım bile yok 2 gün önce 3.600 dü daha fazla kilo almadan doğsaydı keşke :(
mervekocogl bluemom24 39+1 haftalığız, yapmadığım şey kalmadı ama hala bekliyoruz. Yalancı sancılarım da oluyor ha geldi ha gelecek diyorum ama gelen giden yok :) öyle böyle 42 ye kadar yolu var herhalde 😂
gzm18 anonim51 evet bana da öyle dedi baş aşağı bebek kanalada yakın sancılarım da var ne yaptıysam başlamadı doğum zamanı var demekki canım hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım mecbur sabredeceğiz benimde kontrolüm pazartesi sanırım yatış verecek banada
bluemom24 gzm18 benimde aynı şekilde 39+6yız bugun çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi ama bebek kanalda değil henüz