benimhikayemmm meri_1 benimde en son 26 Aralık son adet tarihim yarın kalp atışını dinlemeye gideceğim nasipse
meri_1 rosee233 yaaa çok sevindim canım benim saat 1 de randevum üstüne kardeşimin elife 2 aylık hamileymiş ama görüşmüyoruz içim o yüzden çok buruk
rosee233 meri_1 meri_1 sende İnşallah saat birde müjdeyi verirsin 🥹 bir şeylere canını sıkma moralini yüksek tut
meri_1 rosee233 yok canım sıkmıyorum canımı zaten bir tane kızım var bu sürpriz oldu bize Rabbim nasip etse de etmese de vardır bir bildiği
saziment rosee233 bende 7.haftadayım bacım iştahım yok her şeyden tiksiniyorum halsizlik ve uyku hali var ara ara oluyor et vs yiyemiyorum makarna ekmek peynir meyve bunlarla besleniyorum maalesef birde aşırı şişkinlik sorunum var o da karnıma ağrı yapıyor sindirimle ilgili sorunlarım var
emineisikk rosee233 benimde aynı ozellikle sabahları mide bulantım oluyor. Ama ebem uyardı dün her gün yumurta ye dedi. Yediklerine dikkat et dedi. Et , kofte falan tuketmem gerekiyormuş. Ama mide bulantimdan meyve falan yiyorum hiç yiyesim gelmiyor🥹
rosee233 emineisikk bende başta yumurtayı baya yedim şuan yiyesim gelmiyor benimde sadece meyve yiyesim geliyor etten de soğudum 🥹acaba bebişler kız olduğu için mi🥹
edanurcakirr esmacuk ayy benimde en son regl 31 Aralık keseyi gördüm ama kalp atışlarını falan duymadım 15 gün sonra gideceğim
mdc0860 ece9600 hafif mi, regl olmusum da ikinci gun ağrı cekiyorum gibi bi ağrım var günde üç kere falan oluyor özellikle aksam wc gittikten sonra oluyor