supermooomy
devaa1 şöyle özet geçeyim benim iki kızım var. İkisinide Ümraniye eah’nde doğurdum. İlk kızım 2022li vajinal doğdu. Ama şimdi sistem değişmiş ebe polikliniğinde tek kişilik odalar olduğu eşin girebildiği ve duş vs gibi imkanlar eklendiği söylendi ama bu kısmı ben deneyimlemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim. İkinci kızımı dediğim gibi mayısta doğurdum ama makat gelişti bu yüzden sezaryen oldum. Hem oraya takipliydim. Ben genel olarak kadın doğum ve çocuk bölümünü çok beğeniyorum hastanenin. Kadrosu inanılmaz donanımlı ve şunu da çok fazla şahit oluyorum özellerde riskli durumları göze alamayıp hemen Ümraniye eah yönlendiriyorlar. Benim tercih sebebim doktorlar ve sağlık çalışanları. Yani güvenle emanet edebildiğim yerdi kesinlikle hala da çocuk bölümü için burayı tercih ediyorum zaten. Herkesin deneyimi farklı oluyor tabi ama ben hep çok ilgili insanlara denk geldim zaten bu yüzden ikinci doğumumu da gözü kapalı orada yaptım. Güncel olarak sezaryen için deneyimim var o yüzden detay vermem gerekir mi bilemiyorum çünkü biliyorsunuz sağlık bakanlığı vajinal doğum doğal doğum olduğu için bunun yanlısı. İlk çocuksa çocukta veya annede herhangi bir risk veya komplikasyon olmazsa sezaryene almıyorlar, ikinci ve sonrakiler için ilk doğum sezaryense sezaryen oluyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım her zaman ❤️