badhomian Bugun doktora gittim 1252 gramla 1300 arası dedi beğendi bende 6 kg aldım bu süreçte siz kaç kg aldınız bebişiniz kaç kg yanaklı bir bebek görüyorum bide karın çevresi bir hafta önden gidiyor iri olabilir dedi
flz3576 badhomian ben 15 kg aldım geçen hafta 29 haftalıkken gittim 1,120 kg demişti o zaman benimki çok az 😕
bsrm Daha doktora gitmedim haftaya 28 olucam toplamda 6 kilo aldım . Ama geçen ayda 3 kg alima doktorum dikkat etmen lazim kisitla dedi buda beni psikolojik yormaya yetti
badhomian bsrm canım benle aynı kilo alıöın olmuş kilo alımımız sınırda bile neden öyle dediki anlamdım tuaf
bsrm badhomian ayda 3 kg alinca sekerden suphelendi aslında çok şükür sekerim yok ama sinirdaymiş. Bu seferde gittgimde kilo almişsan kısıtlamaya gideriz dedi. Evdeki tartimla hastane tartisi arasinda da cok fark oluyor 🙈
badhomian flz3576 kaşar petnir ve kuruyemiş +protein çok aldırıyormuş canım dene bir istersen bitaminleride aksatma
badhomian flz3576 ama öyle olmaz danım doktorundamı yazmadı kesin olarak decavit ve ferro demir ilacı yazılıyor ben suan 3 cü kutumu içiyorum nerdeyse artı omega3 alıyorum benimde 5 ayım kusarak feçti ama vitaminleri yinede içtim içmen gerekiyor
flz3576 badhomian doktorun bilgisi var canım ben endoskopi oldum mikrop var ve bi türlü geçmedi yani ilaç midede durmuyor tuhaf ama durmuyor 😫