herseyguzelolacak6 düzenli adet olmuyordum fsh 20 lerdeydi en son hamile kalmadan 2 Ay önce baktırmıştım amh ve fsh değerlerime benim amh da 0.010 du. Adet olmam için cyclo prognova kullanıyordum. Oda normal bi kanama şeklinde değil lekelenme şeklinde oluyordu. Bende sizin gibiydim çok stres yapıyordum ama sonrasında tamamen bıraktım olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüp spora, diyete başladım. Paketli gıda hiç yemedim her sabah en az 3 haşlanmış yumurta yedim ki bunun yanında günde 2 paket sigara içen biriydim. Biraz fiziksel sağlığa dikkat etmemin etkili olduğunu düşünüyorum tabi bunun yanında stresi de tamamen bırakmıştım. İçinizi ferah tutun gerçekten olunca bir şekilde oluyor. Bana doktorum şunu demişti en azından neden olmadığını biliyorsun bazı hastalarım geliyor ne erkek de ne kadında sorun var ama çocukları bir türlü olmuyor öyle olsaydı bu seni daha fazla strese sokardı dedi. Haklıydı da bana göre. Siz evladınıza sarılın gerisini Allaha bırakın biraz da beslenme düzenine dikkat ederseniz mükemmel olur.