bbk28 cnm umutlandırmak istemem ama yumurta carladıysa adet olursun demiş doktor bende o şekilde biliyorum zaten acaba gebelik ihtimalin olmasın baktın mı test yaptın mı ? Çok iyi bakıyorum benimde çevremde hep öyle diyorlar bende kafaya çok takıyorum senle çok benzer durumdayız cnm bende bu durumu öğrendim resmen adetten kesildim gibi kafaya taktığım için bende ilaçla oluyorum ne yapacağımı şaştım kaldım bir kızım var hayalim hep 3 çocuk annesi olmaktı inanırmısın bilmem o kadar stres sinirlilik hali oldu ki kafaya taka taka eşimle bile sorunlar yaşamaya başladık huzursuzluk olmaya başladı gerçekten be yapacağımı şaştım kaldım 3,5 sene oldu 🥹 gebe kalamadım hiç tüp bebekte denedim 2 kere onla da olmadı. Ben hiç gitmedim benim şehrimde mfk ama acaba bi gitsem ne derdi bilmiyorum sen gelirsen bana da haber edermisin ? Cesaretim gelse bende gitmek isterim gerçekten sma cesaretimi toplayamıyorum yaşadıklarım yüzünden doktor fobisi oluştu yumurta yok olmaz diyecekler korkusu var içimde. Rica etsem özelden instagramını yazarmısın cnm sakıncası yoksa ordan da iletişimde olmak isterim sohbet etmek isterim seninle tabi sakıncası yoksa eğer