nur32_ Kızlarımm bebişim çok hareketli değil bu aralar gündüzleri de oynardı ama şimdi tek tük oynuyor oynamıyor gibi acil napmam lazım sizceee korkuyorummmm acaba yeri daraldı diyemiii
fatmanurr50 nur32_ gün içinde yoruldunuz mu bende 30+6 yım gün içinde yorulunca çok hareket etmiyor ne zaman dinlensem hareketleri artıyor özellikle yemek yiyince belki acıkıyodur karninizda birda her çocuk farklı mizaç da oluyor normalden farklı hissediyorsanız doktora başvurun yoksa normalde de böyleyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum ama
fatmanurr50 nur32_ birde kasılma veya bir yere toplanma hissediyorsaniz onu da hareketten sayabilirsin demişti doktorum
kavalakurabiyesi nur32_ bence bir doktora gidin nst baksınlar içiniz rahatlar genelde 32den sonra hafeketler kısıtlanıyor
nur32_ fatmanurr50 şu son 4-5 gündür çok oynadığını hissedemiyorum oynuyor ama çok hafif yani kendimi yoracak bir şey de yapmıyorum ne yapacağımı bilemedim
Zeynepnazlikarayel nur32_ inanılmaz ya aynı şeyi yaşıyorum. Bebeğim normalde o kadar hareketli ki ama 3. Gün bugün 3 gündür hareket ediyor ama belli belirsiz bende çok korkuyorum yarın rutin kontrolümüz var her şey belli olur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu arada 31 haftalığım
nur32_ Zeynepnazlikarayel İnşallah bir tanem anne olmak gerçekten çok zormuş ama bir o kadar da güzel ister istemezsen ki yapayım yarın bana haber verir misin lütfen benim kontrolüme daha 9 gün var
Zeynepnazlikarayel nur32_ tabiiki yazarım hareket değişikliğini söyleyeceğim ne derse sana da yazarım 🌺
Zeynepnazlikarayel nur32_ evet, her şey yolunda çok şükür sordum hareketleri çok normal dedi kendini fazla yorma yorulduğunda da hissedemeyebilirsin dedi, yormuyorum aslında dedim her gün aynı hareketlilikte olmaması normal korkma dedi 🌺
Bykessra nur32_ 29+4 üm geçen iki gün gündüzleri nerdeyse hiç hareket etmedi. Dünden beri de sanki hiç uyumuyor sürekli gece gündüz hareket halinde. Bazen pozisyon kaynaklı azaldığını hissediyoruz bence. Ama çok anormal hissederseniz doktora bi gidin içiniz rahatlamış olur
nur32_ Bykessra doktor randevume çok az kaldı Allah’a şükür bir iki gündür de çok hareketlendi tekrardan