eymenMomy_ Evet evet o meşhur cinsiyet tahmini yapabilen kişi bendim♥️ Kids e geçmiştim ama özledim buraları hamile kızlarım atın ultrasyonları tahminde bulunayım 🌸 eskiler bilir beni çoğu kişinin tahmini doğru çıktı hayırlı doğumlarınız olsun❤️
semayy25 eymenMomy_ kızlar istanbul avrupa tarafında fiyatı cok fazla olmayan ultrasonda bebeğim yüzünü net güzel görebileceğimiz nereler var biz hiç göremedik de bi tane elimizde olsun istiyoruz 35 haftalık yani güzel görünür ama gittiğim hastanenin çok eski ultrasonu
eymenMomy_ ozge9194 EftelyaRuzgari sol üstte 3 çizgiye bas görsel ekle ye tıkla,resim yükle ye bas koşulları onayla linki kopyalayıp buraya yapıştır bu kadar🌸
ahueren eymenMomy_ bende sol üstte 3 nokta var oraya bastığımda ğaylaş ve bildir yazısı cıkıyor benim ki güncellenmiş hali, güncellenmeden once fotoğraf ekleyebiliyordum simdi ekleyemiyorum
reyyannihle eymenMomy_ teşekkür ederim yorumunuz için 🤍kız diyen ikinci kişisiniz inşallah öyledir iki oğlum var 🥰🌺 Yapay zekada kafa yapısı ve kemik yapısına göre kız tahmini yaptı bi hafta sonra net öğreneceğim inşallah