Hm95 3 gün önce ilk doğumumdan kalan vajinal dikiş bölgemde şişlik vardı küçük mercimek kadar sonra iki günde şişlik arttı ve ağrıya dönüştü otururken kalkarken yatarken tuvalette çok zorluyor doğumuma çok az kaldı bu şekilde normal doğum nasıl yapacağım çok ağrılı bir durum aynı şeyi yaşayan oldu mu biraz araştırdım bartholin kisti gibi duruyor kontrolüm yarın ama çok stresliyim yaşayanlardan bilgi almak istiyorum
ekiminannesii Hm95 bir arkadaşım gebelik öncesi yaşadı 2 kere hem de. Ama ilkinde doktor tam temizleyememiş, nüksetti. Şimdi o da tüp bebek sürecinde. Doğuma engel olacağını düşünmüyorum ama doğuma kadar sizi zorlayabilir ağrı acı açısından. Çok geçmiş olsun 🌸
themeltem Hm95 merhaba bendede bahsettiğiniz şekilde şişlik var hatta otururken bazen idrarımı kaöırmıl gibi akıntı hissediyorum doktorum ürolojiye yönlendirdi üroloji doktoruna gittim üretranın orda kist var dedi doktorumla konuştular sezeryan sırasında alırız dediler hatta ÜRETRAL KARUNKUL EKSİZYONU olarak geçiyormuş benimki
gamzeceylan92 Hm95 Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum şuan neler yaptınız geçti mi acaba çok geçmiş olsun bu arada
Hm95 ekiminannesii evet ağrısı çok zorluyor normal doğumda da oraya iyice baskı olacak nasıl olacak bilmiyorum
Hm95 themeltem benim de aynı şekilde idrar kaçırmam oluyor çamaşırım sürekli ıslanıyor acaba bu yüzden mi oluyor
themeltem Hm95 muhtemelen aynısıdır bende aprı olmuyor nadir otururken ağrım oluyor normal doğumda nasıl olur bilemedim gittiniz mi doktora merak ettim 😊
Hm95 themeltem gece biraz aktı iltihaplı kısım ondan sonra çok rahatladım doktora da gösterdim şuan aktif akıntı görünmüyor dedi kan aldılar enfeksiyon da çıkmadı haftam yakın olduğu için tedviren krem verdi sürmem için şuan çok şükür daha iyiyim
ipekdemirtas gamzeceylan92 merhaba, benim bartholin benim şişmişti, üzerine her gün sıcak havlu koyarak masaj yapmıştım öyle geçmişti 10 günde falan geçti, doktor sıcak uygulama yap geçmezse bakarız demişti geçti öyle belki işinize yarar
gamzeceylan92 ipekdemirtas 25 4 oldum doktor doğumda çekeceğim onu dedi normal doğum 2. Ci inşallah ama çok korkuyorum ilişkide yasakladı şiştiğinden dolayı sizin uygulamanızada uygularım teşekkürler