Bu uygulamayı uzun süredir kullanıyorum ve nerdeyse herkesin doğum hikayesini okudum bazen korktum bazen rahatladım sıra benim doğum hikayemde. Hamileliğim çok zor geçti sürekli ilaçlar serumlar o şekilde yaşadım en çok da panik atak hastası olmam beni çok zorladı yıprattı sürekli bebeğime bişey olur mu korkusu olsu.33. Haftada sancılarım 100 e kadar çıktı ve doğum başladı denildi daha sonra hastanede yattım ve durduruldu 36+1 e kadar hem sancı ilacı kullandım hem de progeston kullandım 36+1 de doktor kontolum vardı ve doktor artık ilaçları keselim dedi 36+1 de ilaçları içtim 36+2 de içmedim artık bıraktım 36+3 de karnım ağrımaya başladı ve bence doğurucam bugün yarın dedim doktorum da 38. Haftaya gün vermişti. 36+4 de gece saat 3 de sancılarım olmaya başladı ama çok ciddiye almadım ilaçları kestik ağrıyordur diye düşündüm sabah saat 7 ye kadar uyuyamadım zaten ve tuvalete gitmek için kalktım kalktığım an bi an da su boşaldı acaba tuvaletmi mi tutamadım dedim tuvalete gittiğimde nişanımın da geldiğini gördüm ve direk hastaneye gittik ama dışarısı kıyamet gibiydi silecekler bile işe yaramıyordu bile 20-30la hastaneye gittik doktorum hastanedeydi ve anlattığımızda yatış verelim doğum başlamış dediler kanımı aldılar üstümü değiştirdiler 10dk nst ye bağlandım ve direk ameliyathaneye aldılar zaten sezeryan istiyordum.Spinal iğnesini asla hissetmedim ama yatağa yattıktan sonra aşırı panik oldum doktorum geldi ve gerçekten 5 dk içinde bebeğim doğdu kakasını yapmış zaten içerde direk çocuk doktoruna verdiler baktı ve 5 dk sonra bana gösterdiler onu gördükten sonra gerçekten dünyalar benim oldu ve hamilelikte yaşadığım o bütün zorlukları unuttum. Bebeğimi eşime verdiler sezeryan olduğu için ben 20-25 dk sonra çıktım dikiş doğumdan uzun sürdüğü için. Odam hazır olmadığı için bebeğimi yoğunbakımda ki odaya koymuşlar bende ameliyathanede bekledim daha sonra odama çıktım ve panik atak krizi geçirdim çünkü sabah sütüm gelince aşırı panik yapmıştım kasılmıştım daha sonra kendime geldim ve direk bebeğimi getirdiler 1 gün hastanede kaldık ve evimizdeyiz. Sezeryandan çok korkuyordum çünkü herkes ilk ayağa kalkınca yürüyemezsin ağrıdan demişti yatıp kalkamazsın demişti arabada giderken ağlarsın ağrıdan felan demişti baya korkmuştum. Çok şükür ilk kalkışta da hemşireler yardım etmek istedi ama kendim kalktım tabi ki ağrınız oluyor ama asla dayanılmayacak gibi değil ayağa kalktım 3 tur yürüdüm geri yattım şuan sadece kalkarken ağrı yapıyor zor kalkıyorum yatarken emzirirken bi problem olmuyor. Benim ayağım ağrısa ağlayan bi insandım düşünün benim bu kadar rahat geçtiyse sizlen daha rahat olur sakın korkmayın hamilelikte aşırı zorlandığım için doktorum bile beklediğimden çok iyisin felan dedi ameliyathaneden çıktım eşim oha uyanıksın dedi herkes benim ameliyathanede kötüleşip uyutulmamı bekliyordu ama ben bebeğimi gördükten sonra herşey değişti. Herkes benden bunu beklerken iyi oldum sizler daha rahat olursunuz Emin olun sakın kötü doğum hikayeleri okuyup kendinizi korkutmayın lütfen. İnşallah hamile olan herkes en kolay şekilde doğumunu yapar🙏🩷