ccctttt Kızlar merhaba 9 aylık kızım var. Şimdi tekrar hamileyim ama kızımdaki belirtiler yok yani anormal mi normalmi anlamadım kızımda 9 ay kustum resmen bunda 6 haftalık ama hala kusmam olmadı sadece uyanınca midem yanıyor kızımda suratım sivilce dolmuştu bunda hiç bir şey yok normal mii?
busrabaskal ccctttt kızımda mide bulantısı hiç görmedim .Bu 2. De 8 haftalık hamileyim ilk günden beri mide bulantılarım aşırı şiddetli arada istifra ediyorum .fenalaşıyorum midem ağrıyor gastrit oldum hamilelikle birlikte .tansiyonun iniyor çıkıyor .çok çekiyorum çokkk
flz3576 ccctttt ikisi de çok farklı oğlumda 4. Aydan sonra kusmam bitti şimdiki gebeliğimde 7. Ayımdayım kusmam hala var oğlumda kalp çarpıntım 4. Ayda bitti bunda ise daha şiddetli ve hala devam ediyor
Papatya05_ ccctttt ilk gebelikte bulantılarım çok yoğundu 5 yaşında oğlum 2. Gebeliğim de 5. Haftada sadece sabah bulantılarım olmuştu oğluma kıyasla bu gebelik daha hafif semptomlarla geçiyor diyebilirim oğlumda cildim baya güzelleşmişti bunda sivilcelendş benim de Haftadayız
NEHIR15555 Ne güzel işte kız kusma yok sivilcelenme yok her gebelik zaten aynı olmaz 😁 bende 2.gebelik 5 ayıma kadar kustum ama ilkde 3 aya geçmeden kesilmişti , ağırlaşmam olmamıştı ilkde şimdi 33 haftalığım yerimden zor kalkıyorum