kavalakurabiyesi Bebos_ 20. Haftaya kadar benimde öyleydi ağlıyprdum zaman geçmiyor diye hareketlerini hissettikten sonra zaman su gibi aktı 34 haftalık olduk 🥰
mrvshnsrcgl İlk hamileliğimde sürekli girip kilosu boyu, hangı meyve olmuş, bu hafta neleri gelişti dıye bakardım. Şimdi oğlumla ilgilenmekten 16.haftaya gelmişim nasıl hızlı geçti zaman dıyorum 😅
Bebos_ mrvshnsrcgl benim de hiç iştahım yok çocuk büyümüycek diye süt ve süt ürünleri yemekten kafayı yedim 😂 herkesin hamileliği doğumu falan çok başka birbirimizden
Cnsmv Bebos_ benimde az kaldı doğumuma kızım oluyor ismini mavi koyacaz herkes ona be diyor ailelerimizde biraz tepki gösterir gibi oldu ama yapacak bir şey yok😁
Bebos_ Cnsmv hahahaha kimse beğenmiyor ama çok zarif değil mi 😅 birde Allah gökyüzünü denizi mavi yatarmış ve bunlar bizlere iyi gelen şeyler 😍✨
bsrelif Bebos_ mavi ve gece isimleri çok hoşuma gidiyor koyabilirsiniz bence. Evet zaman geçmiyor gibi geliyor ama gerçekten bir şekilde geçiyor ben 3 ayı atlatamam diye kara kara düşünürken bi baktım ki geçmiş çok şükür sizinde öyle olur oyalanacak bir şey bulun