KubilayGizemzkan Kızlar 6 haftalığım enfeksiyon var büyük bir ihtimalle antibiyotik verecekler hamilelikte kullanan varmıdır? Bebeğe bi zararı olur mu
Emine55 KubilayGizemzkan canım bnde idrar yollarımda enfeksiyon var ama ağır bi şekilde değil bnde sulh akıntı var senin diğer konuya yazdığını da gördüm suda içiyormuşsun zaten ilaç al kullan duyduğum kadarıylada kullanılıyormuş yine hamilelikte de toz bi ilaç verilmiş Canını sıkma ferah ol ama pazartesi hemen git rahatlatır ilk içmendede🙂)
atesinannesi KubilayGizemzkan 24 haftalikken ben hastaneye yattim kanimda ve idralimde mikrop ve enfeksiyon çıkti antibiyotik tedavisi istediler 1000 mg antibiyotik basladi doktor bebege gore veriyor canim merak etme
Snmscl KubilayGizemzkan canım doktora gebe olduğunu söylersen ona göre antibiyotik verir üç gün önce bende hastaydım doktora gittim banada antibiyotık verdi hamileyim dersen ona göre ilaç verir
KubilayGizemzkan atesinannesi çok yüksek cıkmadı canım toz verdiler sadece ama vajinamda geçmeyen bir yanma var
Deris Kullandım ve çoğu arkadaşım da kullanmıştı birşey olmaz Allah ın izniyle enfeksiyon ilerlerse daha mı iyi yani tatbiki kullanacan antibiyotik
KubilayGizemzkan Deris bizde kullanmıycaz demıyoruz sadece soruyoruz daha önce böyle birseyle karşılaşan varmı diye
atesinannesi KubilayGizemzkan canim boyle cig ürünler tüketiyor musun canınız cekmesin gece gecede sosis salam sucuk gibi