Sinemsem Kızlar 6 haftalık hamileyim ve koyu bir kan geldi çok fazla değildi ama korktum başına daha önce gelen var mı ne olabilir ?
Dduygu93 Sinemsem 7+5 günlük hamileyim benim de dün kanamam oldu. Doktora gittim progestan verdi. Hem iğne hem ilaç yatıp dinlenmen lazım dedi düsük riskim varmıs muhakkak doktora git.
Ssraa Burada biz ne diyelim doktora git diye linç ederler seni şimdi. Daha çok küçükmüşsünüz düşük belirtisi olabilir
eymeninannesii Mutlaka doktora gitmelisin benimde o haftalarda çok az pembemsi kan gelmişti progestan verilmişti beklemeden git cnm
Rabiaibrahim0803 Sinemsem doktora gitmen gerek.bende de ilk 3 ay 3 kez kan gelmişti ama çok şükür şuan iyiyiz.doktora gitmelisin hemen
nes94 Sinemsem normalde adet dönemine denk geliyosa ondan olabilir bende pembemsi bi kan gelmişti çok hafif araştırmamla doktora falan gitmedim sorun yoktu zaten tekrar da etmedi. Tekrarlarsa önemli diye biliyorum canım
PrensesimDoga Sinemsem benimde gelmişti , 3-4 gün sürdü. İğne vurdu doktor. Şu an 25 haftalık Hamileyim
PrensesimDoga Sinemsem benimde gelmişti , 3-4 gün sürdü. İğne vurdu doktor. Şu an 25 haftalık Hamileyim
Sinemsem Hamilelik döneminde bu şekilde kanamalar olabiliyormuş kanamanın yoğunluğuna göre risk artıyormuş yani çok kanamanız olursa ihmal etmeyin doktorum bana her ihtimale karşı düşük önleyici bir ilaç verdi .