meryemkoc_ Kızlar 10 haftadan itibaren şiddetli kusmalar başladı ya 3 gün üst üste kusuyorum yada 1 gün durup ertesi gün gün boyu ne yesem kusuyorum. Dün yine gün boyu küstüm agzım aci acı kontrolün perşembe mide bulantısı ilacı almalimiyim
mervedemir97 meryemkoc_ bence doktora gitmelisin. 10. Haftadan sonra kusma şikayeti normal mi bilmiyorum
damla6565 meryemkoc_ ben bugün tam 11 haftalık oldum ve yeni kahvaltı yapabildim yataktan kalktığımdan beri midem bulanıyor mutfağa giremiyorum öğrendiğim günden beri bu şekildeyim kötü bir şey olduğunu sanmıyorum hamileyiz sonuçta mide bulantısı olacak mecbur :))
meryemkoc_ mervedemir97 bugün daha kusmadim genelde akşam üstü başlıyor ve duraksiz şu içsem kussuyirum perşembe kontrolum var inş herşey yolumdadir
meryemkoc_ damla6565 bulantı her zaman vardı ama benim kusmalar başladı. Şu içiyorum midem hazmetmiyor sanki. Yemeklerden 1 saat sonra kusmak istiyorum
twinsmomhadise Bende 19 ncu haftadayim hala kusmaya devam prilam da kullaniyorum yine biraz baskiliyor doktorunuza basvurun ilac kullanin bencede