HalisEbruoban Gulay123 canim sezeryanda yapistirma oldugu icin cabuk toparliyosun alttan dikis daha zor cunku tuvalete ciktikca islaniyo ve dikislerin kurumasi gec oluyo soyle soyleleyim kizim 20 gunlukken mevlut yaptim uc tencere sarma sardim tek basima kizimin hediyeliklerini hazirladim kayin validemlede 50 kisilik yemek yaptim ve kizima baktim sutum hemen geldi ama komposto ictim bol bol sende simdiden icmeye basla ve yanindada gotur hic mama vermedim hic korkma ilk gun biraz agrim oldu hemen agei kesici yaptilar eve geldigimde doktorum agri kesici yazdi icmedim cunku hic agrim olmadi hayirli dogumlar saglikla alirsin insallah bebegini kilomda uc ayda gitti 22 kilo almistim sadece korse kullendim gobegimde kalmadi sezeryanda gobek kalir demelerinede bakma
Gulay123 HalisEbruoban ayyy canımsın valla alnından öpesim geldi 😘😘 ne güzel ya maşallah 🧿 inşallah benim de seninki gibi kolay olur ben de 20 kilo aldım göbek kalır diyorlar ya korseyi ne kadar zaman sonra taktın
HalisEbruoban Gulay123 ben iki aylikken taktim 16 kilom gitmisti kalan 6 kilo sadece gobekteydi yamuna korse aldim bir ay bile takmadim ama 15 gun duzenli taktim gobegim dumduz oldu hemsireler bile sasirdi ne yaptin diye o yuzden su an kizim 1 yas 20 gunluk 32+3 hamileyim hic korkmuyorim kilodan takmayin hersey yoluna giriyo bebegine odaklan canim hersey yoluna giriyo😀
Gulay123 Erham evet muhakkak öyledir ben zaten doktoruma güveniyorum ama hep normal hayal etmiştim o yüzden biraz burkuldum. Çok zor süreçlerden geçtim bu yüzden zaten normal diye de ısrarcı olamıyorum çünkü bi şey olursa biterim..
Busra_bugraaa Gulay123 ne alaka tüp bebekle doğumun riskli olması ki benim bir tanıdığım normal doğum yaptı 38. Haftasında
Orianna95 Gulay123 tabi ki geçer nasıl doğum yaptın diye soranlara çocuğumun sağlığı için en verişli olanı de geç Eminim çok iyi bir anne olursun ❤️ doğum hikayeni okumak için şimdiden sabırsızlanıyorum 😍 sağlıcakla kucağına alırsın umarım 🙏🏻
Nursemomm Reina bak canm bayan normal yolla kalsa anlarım ama tüp bebek tedavisi görmüş biri ne amaçla tedavi gördü bilmiyoruz yapılan tetkiklerde belkide normal doğuma engel bi durum olabilir tamam normal olanlara bende karşıyım hiç biley yokken sezaryene ama tüpbebeklerde genelde riske atılmaz kendimi eksik hissediyorum yazmış o zaman anne olmuyomuyuz biz çok saçma geldi o bana